REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

USR: De ce a fugit FĂGĂDĂU de DEZBATERILE publice! VIDEO

USR: De ce a fugit FĂGĂDĂU de DEZBATERILE publice! VIDEO

Replica API 25 septembrie 2020 | 15:30 2162

Stelian Ion, candidat la funcția de primar al municipiului Constanța din partea Alianței USR Plus, a susținut joi, 24 septembrie, o conferință de presă pe strada Ștefan cel Mare. Principalul subiect abordat în cadrul evenimentului a fost prezentarea proiectelor pentru dezvoltarea Constanței. Mesajul pe care USR Plus l-a transmis cetăţenilor a fost legat de fapul că echipa s-a are în vizor problemele oraşului şi găsirea soluţiilor pentru rezolvarea acestora.

La conferință au mai participat și Dumitru Caragheorghe și Mirela Garip, candidați din partea Alianței la Consiliul Local. Aceştia au declarat în cadrul conferinţei că important este contactul direct cu cetăţenii. “Am vorbit pe toată durata campaniei cu locuitorii din toate cartierele Constanţei pentru a le afla problemele”, a precizat Stelian Ion.

Care sunt proiectele echipei USR Plus

Dumitru Caragheorghe, candidat din partea USR Plus pentru Consiliul Local, a prezentat câteva dintre proiectele majore pe care echipa din care face parte le are. Printre acestea se numără înfiinţarea unui centru de dezvoltare informatică, construirea unui parc tematic turistic, introducerea etapizată a autobuzelor electrice, începând cu zonele cele mai afecatte de poluare. “Oraşul este subdezvoltat. Proiectele noastre vor contitui motorul dezvoltării economice. Vom atrage fonduri europene. De 20 de ani, PSD este lipsit complet de viziune”, a declarat candidatul la CL. În ceea ce priveşte parcările din Constanţa, Caragheorghe a precizat că Făgădău este campionul stâlpişorizării. Legat de sănătate, Mirela Garip, candidat din partea Alianței la Consiliul Local, a explicat că USR Plus doreşte construirea unui spital metropolitan, modernizarea şi dotarea cabinetelor medicale din unităţile publice de învăţământ şi modernizarea Spitalulu de Boli Infecţioase.

Strada Ştefan cel Mare va fi reabilitată

În cadrul aceluiaşi eveniment, Stelian Ion a precizat că PSD a montat nişte pavele în zons peninsulară şi a scos ochii cetăţenilor cu acest lucru. “Degeaba schimbi pavajul dacă laşi clădiri în paragină. Noi vom pune în valoare siturile arheologice şi vom reabilita clădrilie care se află în patrimoniul oraşului”, a mai adăugat Stelian Ion. În ceea ce priveşte strada Ştefan cel Mare, candidatul la Primărie a subliniat că aceasta este o junglă urbană care s-a dezvoltat haotic. Cât despre Făgădău, Stelian Ion a ţinut să precizeze că acesta doar a simulat dezbaterile politice şi nu a ţinut cont niciodată de părerile constănţenilor.

La finalul conferinţei, Stelian Ion a prezentat contractul încehiat cu firma IRES pentru realizarea sondajului prezentat la începutul săptămânii, factura emisă, dar şi sondajul intergal. “Asta înseamnă transparenţă. Să pui la dispoziţie nişte documente care ţi se solicită”, a adăugat candidatul USR Plus la funcţia de primar al Constanţei.

Video:

CMF USR 21200251

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau a fugit pentru ca sta in izolare. Vrea sa poata merge la vot. De cand au rudele lui Covid il tin astia doar in clor.
0
0
Nu stiu dece, dar cred ca stalpisorii aia despre care vb neica-nimeni asta, au fost si sunt cel mai bun lucru pe care Fagadau le-a facut. In rest, despre Fagadau, numai de rau pe buna dreptate.
1
0
O gasca de fomalai care nu stiu decat sa ii faca hoti pe toti cei din jurul lor,ei fiind cei mai mari hoti posibili de la Barna la Stelian niste mationete ce pot fi usor trase de ate.
2
2
in afara de fagadau si stoe felix, care ne da cea mai scumpa apa din Romania, PSD mai are alti candidati deghizati prin alte partide cum ar fi : stelian ion, mircea dobre, murad mohamed, corina martin, horia constantinescu, muscina si mai nu stiu cum si cine mai stie, dar sunt al naibi de multi
4
3
Dar tu de ce nu ai fost la aia organizata de Horia Constantinescu.
3
0
A avut model prin clownul tarii cel mut
2
1
simplu, pe acelasi calapod ca toti PSD-isti- la fel ca zdreanta cu sarma in fund, moldoveanca firea
2
1
joaca teatru.In realitatea este pe mana cu fagadau si impreuna joaca sa perpetueze gruparea mazarista care jefuieste de 14 ani orajul si judetul Constanta.USR Constanta este infiintata de gruparea mazarista.Stelian Ion face pe activistul la ordin.
2
1
Daca lumea va mai vota in masa PSD, CHIAR PROSTIA ESTE LA RANG MARE IN rOMANIA.Atunci soarta o meritam asa cum este.
5
3
Makidoni jegosi faceti politica. Mars la stana de oi van gura de maimute. Lasati femeile makidoance la oras. Lor le place la nebunie sexul in cur si oral.
9
2
Panarama ce esti! Vei vedea ca dupa aceste alegeri, celebrata ta cariera politica o sa se duca la vale.
5
1
ma cac pe mine de ras. Dumitru Caragheorghe vrea sa ne salveze si sa ne dezvolte. hahahaha. Ce neam de ipocriti, pacat ca sunt multi care pun botul si il pup in cur acolo n partid. Miticaaaa s a incheiat contractul ala fara licitatie primit de la psd pt reparatia ambulantelor spitalului la cardinal? cardinal e iar cu minus in datele financiare, cu vrei tu sa ne dezvolti daca nu esti in stare in ograda ta.
11
1
Mincinosi si hoti fara scrupule. Antoniadis vorbeste de acest proiect de luni de zile. Nu mai furati idei. Nici macar coloana vertebrala nu aveti
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614