REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

USR o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie

USR o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie

Replica API 10 iunie 2017 | 23:57 448

Uniunea Salvaţi România a anunţat, vineri, că a depus acţiune în instanţă împotriva Gabrielei Firea pentru calomnie, acuzând-o că a făcut în mod deliberat afirmaţii mincinoase referitoare la scandalul izbucnit la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti „de natură să-i învrăjbească pe cetăţenii Capitalei”.

„În urma incidentelor petrecute la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 8 iunie 2017 - în care mai mulţi cetăţeni au solicitat să asiste la şedinţă şi au fost împiedicaţi de poliţiştii locali să intre în sală - primarul Gabriela Firea a făcut declaraţii calomnioase la adresa USR, atât în media cât şi prin intermediul comunicatului de presă oficial emis de municipalitate”, transmite USR într-un comunicat.

Firea este acuzată că a minţit în prezentarea incidentelor de la CGMB, cu scopul de a crea tesiuni în rândul bucureştenilor. „În calitatea ei de primar şi funcţionar public, Gabriela Firea a diseminat informaţii mincinoase, deşi cunoştea caracterul fals al acestora. Afirmaţiile primarului sunt de natură să-i învrăjbească pe cetăţenii Capitalei, de aceea este de condamnat faptul că tocmai primarul general, în exercitarea atribuţiilor sale, alege să creeze tensiuni în rândul populaţiei, minţind cu bună ştiinţă”, mai precizează USR.

Uniunea neagă orice implicare în aducerea cetăţenilor la şedinţa de consiliu, consilierii USR limitându-se doar la încercarea de a-i convinge pe poliţiştii să le deschidă uşa celor care doreau să asiste la consiliu. „În acel moment, Alexandru Gâdiuţă (consilier USR - n.red.) a fost agresat de către poliţişti, la fel ca şi cetăţenii care aveau tot dreptul legal să asiste la şedinţă. Din filmările făcute de mai multe persoane din diverse unghiuri se poate vedea clar cine pe cine agresează”, arată sursa citată, scrie Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai te arzi in anus ma ? hai zi pisamas pe copii tai , si pe mata si tactu ! faci show aici , poate te prind si iti rup capu
0
0
Ascunde-te ,panarama,CA ne provoci greata si diaree,baga-te unde Iti este locul,la puscarie,cu condamnatul de Dragnea,ati ris destul de popor,ajunge,moldoveanco,vipera
3
0
Remus,buba de puroi este P S D,din care faci parte si tu ,deci tu esti o mica bubita de puroi si venin,plus prostie multa.
2
0
hai ca ma face-ti sa rad ori sa varad depinde cum intelegeti voi astia apropiati acestei gasti de idioti, da-v-as mu... la toti !
0
2
Felicitari USR ! Sa i-o trageti panaramei pana la capat ! Lui Pandele sa nu-i mai ramana nicio farama din ea ...
3
1
USR este o buba cu puroi. Agresivi,rai,complet detasati de orice tine de problemele cetatenilor,cei din gasca USR sunt chiar otrava sociala.Ei nu arata ceva bun,nu au idei,ei doar se iau de altii,ca sa-si faca loc mai sus.
0
3
Este corect : USR sa o dea in judecata pe aceasta dictatoare, aroganta si mincinoasa primarita. Este vinovata, a gresit mult: alege sa creeze tensiuni in randul populatiei, mintind cu buna stiinta. Sa-i fie rusine !
4
0
Nuio!nuio!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614