REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

USR PLUS a strâns semnături ONLINE pentru alegerile PARLAMENTARE

USR PLUS a strâns semnături ONLINE pentru alegerile PARLAMENTARE

Replica API 23 octombrie 2020 | 00:00 2060

Reprezentanţii Alianţei USR Plus, filiala Constanţa, au depus joi, 22 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean, candidaturile pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe data de 6 decembrie. Prezenţi la eveniment au fost Stelian Ion, candidat din partea Alianţei, pentru Camera Deputaților, și Remus Negoi, candidat din partea partidului, pentru Senat.

Potrivit declaraţiilor făcute în cadrul conferinţei de presă, susţinută după depunerea candidaturilor în faţa Consiliului Judeţean Constanţa, Alianţa USR Plus a strâns, la nivel naţional, 150 de mii de semnături, iar la nivelul judeţului Constanţa, aceasta a reuşit să obţină aproximativ 8.500 de semnături. Multe dintre acestea au fost stranse şi online, printr-o platformă certificată şi acceptată de Autoritatea Electorală Permanentă.

Remus Negoi: “Noi construim şi demolăm în acelaşi timp”

Remus Negoi, candidat din partea USR Plus, pentru Senat, a declarat că participarea Alianţei la aceste alegeri reprezintă încă o piatră pusă la temelia USR Plus. “Se poate spune că noi construim şi demolăm în acelaşi timp. Construim pentru că orice participare a noastră reprezintă încă o piatră pusă la temelia acestei construcţii, USR Plus. Demolăm pentru că despesedizăm şi aruncăm la gunoi vechile obiceiuri politice. În momentul acesta, avem candidaţi care să poată să participe inclusiv la guvernarea româniei şi spun asta fără rezerve. Avem experienţa necesară, avem oameni pregătiţi”, a explicat Remus Negoi.

Stelian Ion: “O guvernare puternică şi stabilă va implica USR şi, probabil, PNL”

Stelian Ion a precizat, în cadrul conferinţei, că alegerile parlamentare, ce vor avea loc pe data de 6 decembrie, reprezintă un moment decisiv pentru România. Acesta i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot pentru a schimba direcţia în care această ţară se îndreaptă de 30 de ani încoace. “E o mare şansă pentru români să schimbe direcţia, să scape de apucăturile cu reflexe comunistoide, de deprinderile vechilor partide şi să meargă spre o variantă de guvernare europeană, deschisă, transparentă. Fac apel la români să se mobilizeze pentru că putem schimba macazul şi putem pune ţara pe un făgaş normal”, a declarat Stelian Ion, candidat pentru Camera Deputaţilor. Acesta a prezentat o parte a programului partidului, spunând că se doreşte o Românie fără hoţie. “O Românie fără hoţie e programul nostru. Vrem să facem curat, ordine, să facem ca legea să fie aplicată, altfel totul se va duce de râpă. Este important să lucrăm la partea de construcţie, instituţiile trebuie să fie stabile, să-şi facă treaba, să respecte legile”, a mai precizat Stelian Ion.

Echipă aleasă în mod democratic

În ceea ce priveşte echipa pe care Alianţa USR Plus o are, aceasta este una selectată în mod democtratic, prin votul membrilor. “Nu a venit nimeni să interfereze asupra alegerii mebrilor, iar ceea ce a rezultat e un lucru cu care ne mândrim. Sunt oameni oneşti, foarte bine pregătiţi, putem începe să reclădim ţara. Mă aştept la o campanie aprinsă, îmi doresc să fie una în care să vorbim de proiectele noastre, de oamenii noştri, să nu se mai meargă pe linia de manipulare, fără atacuri personale. Este important să înţelegem că viitorul României depinde de o guvernare puternică şi stabilă. Aceasta va implica USR şi, probabil, PNL şi ne dorim o relaţie de campanie civilizată. Acum avem o alianţă puternică, am făcut lucruri bune în Parlament. Oamenii au avut încredere în noi, vom avea un rezultat mai bun decât cel din 2016”, a ţinut să precizeze candidatul pentru Camera Deputaţilor. Cât despre respectarea normelor impuse de pandemia de coronavirus, Stelian Ion a oferit asigurări că acestea vor fi respectate cu rigurozitate. În privinţa organizării alegerilor în diaspora, Stelian Ion a declarat că va face tot ce ţine de el pentru ca problemele din anii trecuţi să nu se mai repete.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica o romanie fara hotie si voi aranjati examenele lui Timofte ca director la institutul antipa. Huaaa hotilor
15
2
tupeu,diplome cumparate ca sa nu para idiotzi,smecherie,shpaga,si promisiunea ca shpaga se imparte .Politica romaneasca reprezinta oglinda societatii romanesti,un popor de curve si smecheri,scuze celor ce nu corespund descrierii,,semianalfabeti cu profesionala in anii 80 acum procurori,medici,lectori...adevaratele valori marginalizate si invitate sa emigreze daca nu le convine...Romania dispare ca natie si popor in urmatorii zece ani
4
1
Hai social democratii
3
1
HOTI STRIGA HOTI. AL CU 6 CASE FURATE STRIGA PENALII. NATIE DE CURVE.
5
1
Pai daca minte, are tupeu, mai are si cativa acoliti si are si o multime de votanti fraieri la cta inseamna ca are toate calitatile de a fi parlamentar!!! succes oamenilor noi, acum avem cu cine! parca asa zicea un manipulator pe la radio!!!
6
2
Stelian , despre ce oameni onesti si bine pregatiti vorbesti ??? In spatele cuvintelor sta o realitate trista a unui nou val de oportunisti. Constantenii nu pot fi pacaliti la nesfarsit , Caragheorghe sau Cocargeanu sunt doar doua exemple , personaje mediocre in cautarea functiilor publice bine platite. Unul are deja aranjamentele facute cu pnl pentru functia de viceprimar in timp ce altul se viseaza senator fara sa fi realizat nimic notabil pentru comunitate in viata lui. Curata meritocratie , nene Iancule !
44
1
acum fug sa il votez pe Caragheorghe! fug cat de repede pot, asemenea valori nu trebuie pierdute!
24
2
Voi sunteti inconstienti? Cum naiba sa l votezi pe Ion Stelian? Uitati va si documentati va pe acte, cum acest personaj a facut fals, a mintit pentru o porcarie de garsoniera! Inteleg ca politica este o curva si acest personaj ar avea loc sa traiasca intr un astfel de mediu insa, este prea de tot! El vorbeste despre eradicarea hotiei, despre minciuna?
11
3
Ala din dreapta, prima poza, se umfla in pene ca pwla in izmene. La munca futwvan gura de mizerii ordimare, swgaci nenorociti
18
1
noua CIUMA ROSIE. Stelian Ion, l-a carotat pe Chitac. Acum, ca alegatorii i-au dejucat mizeriile, vrea sa atace din interior.
12
2
Usr - micul psd , puiul pnl!
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367