REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

USR şi-a anunţat candidatul la Primăria Mangalia: lucrează la SPIT Constanţa şi încă n-are buletin de Mangalia

USR şi-a anunţat candidatul la Primăria Mangalia: lucrează la SPIT Constanţa şi încă n-are buletin de Mangalia

Replica API 29 noiembrie 2019 | 00:05 1124

Începe să se anime scena candidaţilor la Primăria Mangalia! Actualul edil, Cristian Radu, are deja doi contracandidaţi, anunţaţi oficial: fostul consilier Menabit Ozghiun (fost PSD, în prezent independent) şi Paris Dumitru (USR).

Paris Dumitru a fost prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, drept candidatul USR la Primăria Mangalia. Pentru „Replica” de Constanţa, Paris Dumitru a declarat că 4 persoane şi-au depus intenţia de a candida, iar prin votul din organizaţie a fost desemnat el să candideze. „Vin de câţiva ani în Mangalia şi sesizez că lucrurile se degradează de la an la an”, a precizat Paris Dumitru.

Paris Dumitru are 31 de ani, este angajat al Serviciului de Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Constanţa, este constănţean şi de câteva luni locuieşte în Mangalia. Nu a dorit să detalieze unde şi în ce condiţii, recunoscând însă că... nu are încă buletin de Mangalia. Însă, îşi va face cât de curând, a dat de înţeles Paris Dumitru.

Interesant de remarcat că USR are candidat, şi încă unul care lucrează în cadrul Primăriei Constanţa, în timp ce PSD... încă nu a găsit un reprezentant cu şanse să se bată pentru Primăria Mangalia!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E fake news?
0
0
cel mai tare clubber al tuturor timpurilor. Asta a facut facultatea la Fratelli si vine sa ne conduca.
5
0
nu credeam.. votul meu l-ati pierdut.
15
1
la usr meritocratia consta in numarul de afise lipite si de provenienta familiei. Nu intereseaza pe nimeni ce ai facut in viata!
10
1
Pe asta Radu l-a pus!! USR sunteti de cacat. O sa luati la locale 0,2 ca la alcolemie. Futu-va in gat, aveam sperante, javrelor!
15
2
cum a reusit sa se angajeze la SPIT?Tot asa cu fara penali si meritocratic cum minte usereul? dar presedintele filialei Cta, Caragheorghe cum s-a angajat la aeroportul MK? tot fara penali si cu concurs adevarat! ba dupa ce ca sunteti ipocriti mai sunteti si numai makedoni!
18
2
Makidonii au facut paratzi si incep sa puna primari! Sa dam de-a azvarlita cu ei. Pe ei, pe ei, pe mushatele lor!
18
4
Cu asemenea candidati...Este clar,tot Radu Cristian v-a mai castiga inca un mandat.Cum sa pui un candidat care nu are legatura cu orasul nostru?!Nici 5% nu scoate!
15
2
alt machedon imputit, acum sunt useristi si vor si mangalia, in Constanta nu mai au nimic de praduit
23
7
Daca este machidon, nu am sa-l votez !
26
7
"Traieste de cateva luni , in Mangalia ". Da ,de aproape 2 luni ...
23
1
Ce fata de poponar are
18
0
atata poate si usr saracu
23
3
Ce etnie e asta de-l cheama Paris? Pe la spoitori, caramidari si alti mestesugari de genul ,mai auzi strigand pe unul: Pariiiis! Bun si daca are studii de navigatie fie ele si superioare cum de lucreaza la taxe si impozite,cine-l recomanda???PARTIDUL!
22
4
Omul lui Soros!
10
5
E unu Ciabucea la navodari, tot machidon, care la fel se vrea primar de la usr. Si la fel, sta in bucuresti, de nu l voteaza nimeni din oras. E pacat ca partidul asta nou nu promoveaza valori din orasele unde vor sa aiba candidati. Oameni care sa fie cunoscuti care sa fi facut ceva. Trist dar adevarat. La locale conteaza omul fratilor si daca veniti cu oameni care lucreaza in alte orase nu o sa ii voteze nimeni
17
4
Era prin loja Anghel Saligny, daca nu ma insel. Este machidon, dupa nume. Are toate premisele...
15
4
Cine il planteaza pe masonul asta la mangalia?
11
2
Peste tot machidoni. Astia chiar vor sa preia Dobrogea cu totul. Maine poimaine or sa vrea si astia autonomie. Prefect machidon, subprefect machidon, primar de constanta machidon, viceprimar machidon, director apele romane machidon, anaf, spit, directia agricola, apia, dsv, antifrauda pline de machidoni.
25
2
Acest baietel impus de Constanta a fost ales in filiala Mangalia prin manevrele facute de Semiram .Cativa din cei putini care l-au votat nici macar nu au mutatie in buletin pe Mangalia.Si-au depus candidatura pentru Primar cetateni onesti si pregatiti profesional ,dar daca madam Semiram a primit ordin sa-l sustina pe acest neica nimeni s-a executat.
22
3
Un mason la Primaria Mangalia? Ce interese are Ordinul in Mangalia?
14
7
nu a ajuns un constantean ?!
8
1
Politicienii vechi nu-s buni, ca doar ii stim.... iar cei noi nu-s buni pentru ca nu-i cunoastem? De-asta suntem unde suntem. Votati tot cu PSD si PNL, ca o sa curga lapte si miere in continuare!
13
5
numai lepre din astea sunt prin SPIT, bine ca mai pleaca de bunavoie
30
2
Uite asa se infrateste Parisul cu Mangalia . Uite asa mai scapam de un machidon aciuat prin primaria ct
20
2
USR a fost pe cai mari din cauza mitingurilor anti Dragnea. Acum cand nici PSD nu mai e, aberatiile lor nu au succes.
28
3
E baiat ok.Necopt si probabil vreun pilos bagat de machidonime la inaintare.Sansa lui pare castigatoare precum cea de la loto.
23
3
Astia nu au ce face cu banii....
10
1
Sa le'o sugi celor din diaspora lu' peste prajit!! Vin special si votez de'al dreq si sa'ti fac in ciuda. Si votez tot cu Radu ca sa va mai futa inca 4 ani. Handicapatule
13
13
bine in plm ca la locale nu mai voteaza diaspora lu' peste prajit!!!
21
11
Mult succes, oameni buni! Apare si psdul acum cu un candidat gunoier reciclat.
9
4
Cred ca amaratul asta lucreaza la agentia din Tom-Carefour. Sunt anti psd dar asta nu arata a om careia sa-i lasi orasul pe mana.
32
3
Bai sclavilor doar nu credeati ca o sa vina unul din Mangalia. Toti care au vrut sa vina la USR sau la PLUS din Mangalia au luat flit daca aveau studii superioare sa avem motiv sa gasim primar din Constanta. In 89 eram cu Salvarea Nationala FSN acum cu Salvati Romania USR tot securistii doar ca acum sunt copii nostri dupa 30 de ani a uitat lumea de FSN si va mai dam o teapa. Sclavilor nu o sa prea aveti de unde alege eu zic sa pupati mana lui Radu de acum.
21
5
maiii oameni buni ,,nu votati toti prostalai.
28
3
Perfect de acord cu dvs. Este fenomenal de stupida alegerea. USR incepe sa dezamageasca lamentabil.
41
5
O insulta grosolana la adresa unui oras intreg. E cal mort din fasa.
48
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614