rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 29 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

USR și PSD nu au PARTICIPAT la PARADA de 1 DECEMBRIE. VIDEO

Constănțenii au ieșit cu mic, cu mare, să admire parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Ceremonia prilejuită de Ziua Naţională a României a avut loc în zona din fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență, din parcul Casei de Cultură. Prezenți au fost Vergil Chițac, primarul Constanței, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, Silviu Coșa, prefectul Constanței, Stelian Gima vicepreședintele CJ, Ionuț Rusu, viceprimar, șefii ISU, IPJ și IJJ, membrii din cadrul Ministerului Apărării Naționale și ai altor structuri care aparțin instituțiilor statului. Totodată, la eveniment au participat și mai mulți veterani de război. De remarcat faptul că, la paradă nu au fost prezenți niciun politician PSD sau USR.

Parada Militară s-a desfășurat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, mai exact, pe tronsonul cuprins între Trocadero și Icil. Printre oficiali, prezenți la eveniment au fost: Vergil Chițac, primarul Constanței, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, Silviu Coșa, prefectul Constanței, Stelian Gima vicepreședintele CJ, Ionuț Rusu, viceprimar, șefii ISU, IPJ si IJJ, dar și alții. Prezenți au fost și mai mulți veterani de război. Totodată, la eveniment au participat membrii din cadrul Ministerului Apărării Naționale și ai altor structuri care aparțin instituțiilor statului.

În deschidere a fost intonat imnul național al României. Mai apoi, au preluat cuvântul, prefectul Silviu Coșa, președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, și primarul Vergil Chițac.

Silviu Coșa: „A venit vremea unei altfel de unirii”

„Dragi militari, stimați oaspeți, dragi români, cum a specificat și premierul României, „România de astăzi este pe harta lumii datorită unor indivizi cutezători și înțelepți, care nu doar au revoluționat dar au reformat și unit oamenii”.

Momentul 1848 a reprezentat punctul de plecare al modernizării noastre. Aflați sub ocupație străină, românii au înțeles că au o ființă națională comună. 11 ani mai târziu sub domnia lui Cuza, statul începea să prindă contur prin unirea Moldovei și a Țării Românești iar mai apoi în 1878 să se unească și cu Dobrogea. A urmat momentul 1989 când revoluția ne-a injectat brutal o doză de libertate.

Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să lăsam resentimentele de o parte, trebuie să ne unim eforturile care ne vor duce pe o pantă ascendentă, să ne unim în fapte, nu doar în discursuri tânguitoare. România a fost prea mult un stat divizat iar pandemia a învrăjbit multă lume. A venit vremea să conștientizăm că trebuie să ne ridicăm ca indivizi și ca nație construind, nu demolând, și apoi cățărându-ne pe ruine. A venit vremea să vorbim despre proiecte pentru oameni, despre drumuri, pensii, rețele de gaze, despre angajat și angajator. A venit vremea unei altfel de unirii.

„... fără teama că vom fi ridicați în miez de noapte de securitate”

Astăzi nu ne mai mor copii pe front. Azi nu trebuie să mai stăm la cozi de sute de metri pentru un litru de lapte. Astăzi putem spune ce gândim fără teama că vom fi ridicați în miez de noapte de securitate. Astăzi putem lua contact liber cu vestul și cu estul spunând lumii întregi că suntem o nație. Unirea de care avem nevoie azi este unirea conștiințelor care să elimine false principii și megalomanii. O unire care să ne curețe de tot ce poate umple sufletul de ură. Tuturor românilor care simt nevoie de empatie, tuturor românilor care înțeleg că avem nevoie de unitate pentru a trece peste pandemie, tuturor românilor care nu văd lumina din pădurea deasă a dezinformării, le urez să fie români adevărați care țin la cei dragi și la semenii lor”, a declarat prefectul Silviu Coșa.

Prefectul a fost precedat de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Mihai Lupu: „O regiune Dobrogea sigură și mai prosperă”

”Sunt onorat să particip la această paradă. Suntem chemați astăzi să ne amintim de ziua în care s-a născut România modernă, democratică și prosperă și de curajul și devotamentul celor care au crezut într-un ideal. Spiritul de neclintit, care a făcut posibilă Marea Unire, este ceea ce ne definește ca români. Suntem datori bunilor și străbunicilor noștri să ducem România mai departe demnă așa cum am moștenit-o de la ei. Pe baza solidă pe care ne-au lăsat-o să clădim mai departe pentru creștere și prosperitate. Da, știu că ne aflăm în fața unor provocări, dar mai știu că uniți am reușit să depășim obstacole care păreau de netrecut.

De dragul copiilor noștri, al României și al Dobrogei pe care o iubim atât de mult suntem datori să protejăm ceea ce funcționează și să reparăm ceea ce este stricat. Avem datoria ca la rândul nostru să lăsăm moștenire generațiilor viitoare un sistem de sănătate și de educație mai bun, o regiune Dobrogea sigură și mai prosperă, unde să ne fie drag să trăim. Suntem aici în Dobrogea, la noi acasă, un exemplu extraordinar de de conviețuire interetnică, baza proiectului european, în care toleranța, armonia, spiritul de întrajutorare și respectul reciproc sunt de neclintit. Împreună vom scrie și următorul capitol din povestea noastră! La mulți ani, România! La mulți ani, dobrogeni!” a declarat Mihai Lupu.

Mihai Lupu

Vergil Chițac: „Sunt obișnuit să îmi asum responsabilitatea faptelor proprii”

„Onorați invitați, dragi militari, parteneri, camarazi, cetățeni, am deosebita plăcere de a celebra astăzi, aici, la Constanța, Ziua Națională a României. oriunde în țară, în cadrul acestor ceremonii ne aducem aminte de eroii noștri fără de care țara nu ar fi fost. Ziua Națională ne face să ne gândim mai mult decât de obicei la trecutul dar și la viitorul acestei țări. Am fost întreaga mea viață militar și sunt obișnuit să îmi asum responsabilitatea faptelor proprii. În calitate de primar al municipiului Constanța sunt onorat că am posibilitatea să conduc reconstruirea și modernizarea acestui oraș. Răspund cu responsabilitate, cu demnitate, cu cinste și curaj pentru a pune în practică inițiativele pe care le gândesc împreună cu echipa mea pentru acest oraș. La mulți ani, România! La mulți ani, constănțeni!”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Vergil Chițac

Video:

Nici social democrații, nici USR-iștii nu au participat la paradă. Politicienii PSD au sărbătorit în teritoriu, în toate localitățile din Constanța acolo unde e primar PSD.

Diana BERECHET, Andreea VREJOIU

joi, 2 decembrie 20214898
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
IATĂ ce MĂSURI TREBUIE să RESPECTĂM!
GANDUL.RO
Alerta de război a început! Vladimir Putin a desfășurat trupele!
Comentarii

00Dan(3 dec 10:10)
Atiiitia muncitori de .acat greu de vazut in acelasi loc.Cin va mai crede.
19Ha ha ha(2 dec 17:00)
Asa huiduieli nu am auzit decat pe stadioane! Bravo constanteni! Sper sa veniti in numar cat mai mare la vot peste aproximativ 3 ani sa scapam orasul de primarul asta si gasca lui de netrebnici!
06Clara(2 dec 09:18)
Dl Lupu e iepure habar nu are ce debiteaza mai bine sa ne zica de furaciunile din CJ huuooo
123MUWEEE PZD-CIUMA ROSIE(2 dec 01:39)
SI LA TOTI VOTANTII LOR.
124Huiduit(1 dec 20:32)
Dl chitac cand aveti de gand sa faceti ceva cu abuzurile de la conducerea politia locala,vi i s-a spus de multe ori,de ce inchideti ochii?
122oameni(1 dec 20:12)
Rusine,dar,asa arata un grup de crima organizata al zilelor noastre.
432Gogu(1 dec 19:28)
Stati ca eu nu inteleg: chitac mai e primar? Nu si-a dat demisia dupa incendiul de la spitalul de boli infectioase? Eu asa auzisem....
441Localnic(1 dec 18:48)
chitac a fost huiduit indelung . Asta trebuia subliniat. Referendum pentru demitere este singura solutie.
016Ghita(1 dec 18:10)
N-are rost sa torn gaz peste focul nemultumitilor in legatura cu politicieni, a se citi tagma jefuitorilor. Stau si ma intreb de ce asa zisii jurnalisti nu stiu nici macar sa citeasca ce au scris, sa elimine greselile. Scriem doar sa iasa la numar?
343catalin(1 dec 17:05)
A venit momentul sa ne unim si sa scapam constanta de parazitul asta....primar de doi lei ...isi face bugetul din jecmanirea contribuabilor.....nu fonduri europene , nu nimic...incompetenta si lene....
246I n dos(1 dec 16:50)
Il pupati pe bosorog. L au huiduit la scena deschisa. In locul lui imi dadeam demisia de onoare. Dar nu are onoare pardon asa ca probabil isi va termina mandatul de inapt si vom ajunge sa platim taxa de rezervare cripta funerara in avans
131Cip(1 dec 16:22)
Metroul de sub Aurel Vlaicu cand e gata?
154Huooooo(1 dec 15:43)
Constanta este condusa de niste hoti si incompetenti! In plus, mai sunt si aroganti, facand pe corectii si pe desteptii!!! Huuuuuooooooo, demisia cu totii!!!
127ct bus(1 dec 15:09)
filmarea lasa de dorit
130huooooo(1 dec 14:59)
chitchit!!!
142ca la armata(1 dec 14:52)
rapid in 20 min au terminat au citit ceva repede de pe foile zburatacite de vant au pus 2 coroane si gata se vedea mahmureala dupa chermezele de Sf Andrei o mahalageala demna de zona in care din pacate traim - o mahala de oras
250Profitam de ocazie(1 dec 14:19)
HUOOOO chitac!
253jan(1 dec 13:20)
jeguri de oameni si de organizare , macar niste baloane si stegulete puteau sa dea la toti copiii si pentru cei ce iii insoteau , rusiine poponarilor !
231Gogu(1 dec 13:08)
Neica nimeni!
374Independent(1 dec 13:07)
Despre huiduielile chitcanului, nimic ? Toata presa independenta din Constanta scrie....
550un fost militar la marina...(1 dec 12:45)
vrajeala dle primar..totul si tot faceti numai pentru..voi...ptr.familiile voastre...de noi pensionarii va doare exact in RUK..poporul nu va stimeaza...
536Primare,(1 dec 12:44)
Cerete singur la schimbare, nu duci 90 minute, dapai 4 ani. Lasa-ne!!!
166Constantean(1 dec 12:43)
Stie cineva daca pe bdul Tomis vis-avis de Megaimage se construieste vre-o statie de metrou ? Ca se lucreaza acolo de vre-o sase luni si nu inteleg ce se poate construi de dureaza atit ! Vrea dom primar sa ne faca vre-o surpriza ? Vor sa faca legatura cu intersectia de la Soveja cu Tomis ? Ca si acolo s-a sapat si s-a astupat de citeva ori si dureaza de citeva luni. Probabil ca e mult prea complicat ca sa putem intelege noi.....
391bibi(1 dec 11:51)
Ati uitat sa spuneti ca primarul a fost huiduit.
262Catalin(1 dec 11:17)
E ziua nationala, toata pleiada politica e la defilare dar niciun steag numse vede dea lungul marilor bulevarde. Halal atmosfera de sarbatoare nationala.
mai mult...Replica
29 ian 15:19ReplicaPetrecere cu 30 de persoane, la restaurantul Arrachera, spartă de polițiști

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.15, cu privire la faptul...521

29 ian 13:52ReplicaCovid-19: 687 de noi cazuri de infectare, la Constanța. Incidența pe municipiu a ajuns la 20,22477
29 ian 13:50ReplicaDezmăț la un liceu! Elevii au încins grătarul cu mici şi au fumat în sala de clasă6394
29 ian 00:30ReplicaCT BUS vrea să demoleze halele în care se reparau tramvaiele

La 15 ani de la masacrarea transportului electric din Constanța, halele în care se reparau tramvaiele vor fi demolate....2861

29 ian 00:12ReplicaDirectorul APIA, trimis în judecată de DNA Constanța pentru mită, e îngropat în datorii2955
29 ian 00:27ReplicaChiar dacă ne apropiem de 20 la mie, Constanța nu intră în carantină1573
29 ian 00:25ReplicaAndrian Mihei își cerșește pensia specială la Curtea Supremă

Și Andrian Sirojea Mihei, membru în Parlamentul României în mandatul 2004-2008 cere judecătorilor anularea...1211

29 ian 00:20ReplicaUn cunoscut traficant de droguri se lăfăia cu un telefon mobil în pușcărie!2209
29 ian 00:15ReplicaApă murdară de la o construcție din Mamaia, deversată în Marea Neagră1272
29 ian 00:14ReplicaUn fost fotbalist, care deține recordul la condamnări, cere modificarea pedepsei

Un afacerist, fost fotbalist, client vechi al anchetatorilor, se poate ”lăuda„ cu un număr record de condamnări...2164

29 ian 15:13ReplicaDupă ce au agresat un bețiv în fața unui bar, au scăpat cu amendă penală606
29 ian 00:06ReplicaDescoperire alarmantă: Cu ce este înlocuit ficatul din conservele de pate cu ficat de porc3234
Vremea
4.3°4° - 4.3° sâmbătă, 29 ianuarie 2022
ConstanțaUmiditate: 54%
Vânt: 2.08 m/s
Presiune: 1024 milibari

Loto
6/4946318164832
5/402030183918
joker102143152011
Horoscop
mai mult...SPSportRT
29 ian 00:00SportTenis: Rafael Nadal s-a calificat în finala turneului Australian Open

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 5 mondial, s-a calificat, vineri, la Melbourne, pentru a şasea oară în...182

29 ian 00:00SportHandbal masculin: Spania şi Suedia vor juca finala EURO 2022

Selecţionatele Spaniei şi Suediei vor juca finala Campionatul European de handbal masculin - EHF EURO 2022 -, găzduit...249

29 ian 00:00SportFotbal: Max Eberl a demisionat din funcţia de director sportiv al clubului Borussia Moenchengladbach

Max Eberl a demisionat vineri din funcţia de director sportiv al clubului german de fotbal Borussia Moenchengladbach,...164

29 ian 00:00SportFotbal: Sergio Ramos speră să mai joace la naţionala Spaniei

Fundaşul Sergio Ramos a dat asigurări că nu a închis uşa naţionalei Spaniei, cu care nu a mai jucat din 31 martie,...165

Local
29 ian 22:54LocalPolițiștii constănțeni, acțiune pentru prevenirea bullying-ului în școli

În data de 30 ianuarie este sărbătorită „Ziua Internațională a nonviolenței în școli”. Scopul acestei zile...341

29 ian 22:53LocalBeat și fără permis, a plecat la plimbare pe moped, prin Ovidiu

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un...420

29 ian 22:54LocalBărbat reținut pentru furt din locuință

900

29 ian 22:54LocalA fost prins băut la volan și condamnat la închisoare

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, pe numele căruia Judecătoria...268

29 ian 23:51LocalCondamnat pentru distrugere, escortat și încarcerat la Poarta Albă

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria...346

29 ian 22:45LocalLupu a împărțit banii instituțiilor din subordinea CJ

815

Politică
29 ian 23:19PoliticăVasile Dîncu a discutat la telefon cu șeful Pentagonului despre situația militară tensionată din regiune

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a avut, joi, o discuție telefonică cu secretarul american al apărării, Lloyd...241

29 ian 23:20PoliticăNicolae Ciucă: E nevoie de corectarea disfuncţiilor şi a inechităţilor dintre categoriile de beneficiari

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la evenimentul de lansare a studiului “Economic Survey of Romania”,...291

29 ian 23:21PoliticăDenunțătorul lui Decebal Traian Remeș, trimis în judecată de DNA

439

29 ian 23:22PoliticăSecretarul general al OCDE, în vizită la București

Secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică, Mathias Cormann, speră că procesul de...234

29 ian 23:23PoliticăNicolae Ciucă, semnal pentru posesorii de pensii speciale

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, la evenimentul de lansare a studiului “Economic Survey of Romania”,...770

29 ian 23:25PoliticăPreşedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui Marcel Boloş ca ministru al Cercetării

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind numirea lui Marcel Boloş în funcţia de ministru al...221

29 ian 23:18PoliticăKlaus Iohannis a semnat: Marcel Boloș este noul ministru al cercetării, inovării şi digitalizării

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 28 ianuarie 2022, decretul de numire în funcția de membru al...244

29 ian 23:18PoliticăGeorge Simion SPULBERĂ scandalul anti-Holocaust: În aprilie se întâlnește cu Netanyahu

Liderul AUR George Simion susține că demersurile împotriva partidului său, care a ajuns să fie acuzat că e...390

29 ian 23:17PoliticăAurescu îi invită pe ruși să inspecteze scutul de la Deveselu

449

Interviuri
28 ian 00:03InterviuriCîrjaliu: În Agigea, copiii îşi făceau nevoile în găleată, pe holul şcolii, înainte să ajung eu primar! Video

Cristian Cîrjaliu a fost prezent în studioul Replica, joi, 27 ianuarie, în cadrul emisiunii ”Replica Zilei”. Au...2120

15 ian 00:25InterviuriMihaela ANDREI, CONSILIER municipal PNL: Mă AȘTEPTAM ca lucrurile să se DERULEZE mai REPEDE în CONSTANȚA

Consilierul local municipal PNL, Mihaela Andrei, s-a aflat vineri, 14 ianuarie, în studioul REPLICA. Cu această...2742

8 ian 14:37InterviuriȚUȚUIANU: Dacă mi se PROPUNE, candidez la PRIMĂRIA Constanța! VIDEO

4448

5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a aflat în studioul REPLICA, marți, 4 ianuarie a.c., pentru a discuta...3772

21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5479

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

4316

Monden
29 ian 00:00MondenKim Kardashian, prinsă cu minciuna de fani! Imaginea care a declanșat o adevărată dezbatere pe internet

Kim Kardashian a devenit cea mai recentă Kardashian-Jenner acuzată că și-a editat într-un mod complet neinspirat...250

29 ian 00:00MondenApariție fantastică! Mila Kunis și Demi Moore, împreună: „Avem multe în comun”

Mila Kunis și-a unit forțele cu fosta soție a bărbatului ei, Ashton Kutcher, Demi Moore, pentru a realiza o nouă...212

29 ian 00:00MondenA murit actorul Morgan Stevens din 'Melrose Place'

256

29 ian 00:00MondenArșinel, cu sănătatea în pioneze și umilit: „Nu am mai fost lăsat la teatru. S-a purtat urât!”

Alexandru Arșinel iese din casă strict pentru medic sau pentru a merge la teatru, unde a rămas colaborator. A devenit...265

29 ian 21:38MondenDe la superbele Angelina Jolie și Jennifer Aniston, Brad Pitt s-a cuplat cu vecina!

Brad Pitt și-a ”tras” o iubită secretă. Starul s-a îndrăgostit de cântăreața suedeză Lykke Li, care...369

29 ian 00:00MondenVerdict în cazul artistei Céline Dion. Boala gravă de care suferă vedeta

Céline Dion a anunțat nu demult că anulează turneul său nord-american din cauză că suferă de o boală...310

29 ian 00:00MondenCatherine Deneuve, Bertrand Bonello şi Isabelle Huppert au asistat la funeraliile actorului Gaspard Ulliel

Reprezentanţi de marcă ai industriei cinematografice franceze - precum Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Bertrand...195

29 ian 17:46MondenBianca Drăgușanu o desființează pe Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Bianca Drăgușanu a fost deranjată că Iulia Albu a pus-o într-o lumină negativă în rubrica „Poliția Modei”,...655

29 ian 17:47MondenUcis de indiferenţă: Un artist fotograf a murit de frig, după ce a zăcut 9 ore în stradă, la Paris

637

Mapamond
29 ian 17:47MapamondNegocieri NATO-Rusia: Ultimele cereri ale Kremlinului vizează iar România

Administraţia Vladimir Putin a cerut joi după-amiază, în cadrul negocierilor privind arhitectura de securitate, ca...867

29 ian 17:47MapamondCoronavirus: Suedia nu recomandă vaccinarea anti-COVID-19 pentru copiii cu vârste între 5 şi 12 ani

Suedia a decis să nu recomande vaccinurile anti-COVID-19 pentru copiii din grupa de vârstă 5-11 ani, a anunţat joi...434

29 ian 17:47MapamondCertificatul verde devine istorie în Catalonia

355

29 ian 17:43MapamondReuters explică cum va fi folosită România în conflictul Ucraina - Rusia

Aliaţii din cadrul NATO pun forţe în standby şi trimit întăriri în estul Europei ca răspuns la comasarea de...711

29 ian 17:44MapamondRusia acuză că revendicările au rămas fără răspuns

Moscova apreciază joi că Statele Unite nu au luat în calcul revendicările ruse în domeniul securităţii şi nu au...411

29 ian 17:42MapamondIncident SÂNGEROS în Ucraina, în pline tensiuni cu Rusia: Un soldat și-a împușcat cinci colegi

471

Sănătate
29 ian 17:42SănătateRafila, nemulțumit de implicarea medicilor de familie în procesul de testare

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat joi, în ședința de Guvern, că deși numărul testelor Covid-19...343

29 ian 17:43SănătateAlexandru Rafila: E posibil să fie nevoie, începând de săptămâna viitoare, de transferul pacienților între județe

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat joi, în ședința de Guvern, că deși situația din valul 5 nu...296

29 ian 17:43SănătateRafila: Săptămâna viitoare va fi o nouă creștere spectaculoasă a cazurilor de COVID-19

392

29 ian 00:00SănătateBolile de piele, prezente la jumătate din populația Europei

Date colectate de la 44.689 de adulți din 27 de țări europene arată că 47,9% dintre persoanele cu vârste de 18 ani...154

29 ian 00:00SănătatePotențial tratament nou pentru bolile inflamatorii intestinale

Un opioid artificial testat într-un studiu pe șoareci a demonstrat o reducere a severității bolilor inflamatorii...135

29 ian 17:46SănătateCoronavirus: Valeriu Gheorghiţă dă asigurări că doza a treia de vaccin este ultima

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat joi că, la momentul...455

29 ian 17:43SănătateValeriu Gheorghiță, anunț despre campania de vaccinare

Autoritățile anunță că vor face mai multe campanii de vaccinare și informare în mediul rural, acolo unde se...523

29 ian 17:40SănătateDupă Pfizer, şi Moderna a anunţat că testează un nou vaccin pentru varianta Omicron

Compania americană Moderna a anunţat că a început testele clinice pentru o doză de rapel a unui vaccin conceput...284

29 ian 17:40SănătateValeriu Gheorghiță: Risc dublu de diabet la cei sub 18 ani care au COVID

676

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT