REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Utilajele de deszăpezire şi de ridicat deşeurile acţionează non-stop pe străzile din Constanţa

Utilajele de deszăpezire şi de ridicat deşeurile acţionează non-stop pe străzile din Constanţa

Replica API 12 ianuarie 2017 | 01:00 535

25 de utilaje de deszăpezire, 17 pluguri, 8 sărăriţe, aproximativ 160 de angajaţi Polaris acţionează pe străzile municipiului Constanţa pentru îndepărtarea zăpezii de pe arterele principale, încă de vineri, 06.01.2017. În prezent se circulă în condiţii de iarnă, iar activitatea de deszăpezire şi de combatere a poleiului continua având în vedere avertizările meteorologice. În paralel cu activitatea de deszăpezire, utilajele Polaris au început colectarea deşeurilor municipale începând cu data de 09.01.2017.

La ora transmiterii acestui comunicat se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi cu operatori pe arterele destinate traficului RATC, artere de interes social şi public: spitale, instituţii publice, poduri, treceri de pietoni, intersecţii, sensuri giratorii, pante.

Ca urmare a avertizărilor meteorologice, valabile în intervalul 10.01– 12.01.2017, utilajele Polaris s-au pregătit pentru un nou val de zăpadă încă din timpul nopţii trecute. Zăpadă viscolită în noapte de 10.01.2017 a reuşit să zădărnicească o mare parte din munca prestată în ultimele zile, angajaţii Polaris fiind obligaţi să intervină, din nou, cu utilajele de deszăpezire în zonele în care acţionaseră cu o zi înainte.

Pe tot parcursul nopţii, din data 10.01.2017, s-a împrăştiat material antiderapant pentru combaterea poleiului şi prevenirea formării podurilor de gheaţă. Din cantitatea totală de material antiderapant pregătită pentru sezonul 2016-2017, şi anume 6500 tone, până în prezent s-au consumat aproximativ 2500 tone.

Subliniem că deszăpezirea pe străzile secundare se va realiza eşalonat în funcţie de condiţiile meteorologice şi de degajarea zăpezii de pe bulevarde şi străzi principale.

În această perioadă, în care s-a instalat cod roşu de viscol şi ninsoare, rampa ecologică a fost închisă, astfel compania Polaris s-a regăsit în imposibilitatea de a colecta deşeurile, neavând unde să le depoziteze. În paralel cu desfăşurarea activităţii de deszăpezire, Polaris depune eforturi mari să reintre în graficul normal de colectare a deşeurilor.

Polaris M Holding asigura toţi cetăţenii că lucrează non-stop pentru a combate efectele celor două episoade de ninsori, aflate sub cod roşu şi, respectiv, portocaliu. Utilajele Polaris vor acţiona continuu până când toată zăpada va fi îndepărtată de pe domeniul public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
felicitari Polaris pt dezapezire , in Constanta ?
0
1
Imi aduc aminte de un reportaj de la inundatii cand un grup de cetateni incaltati cu cizme de cauciuc stateau in apa, cu berea in mana criticand vartos autoritatile pentru lipsa de implicare. Vrem deszapezire ca in nu stiu ce tara...dar ce avem noi in comun cu acea tara, cumva cheful de munca, constiinta, spiritul civic...etc.? Cati dintre noi am deszapezit mai mult decat intrarea in scara blocului sau in fata portii? Recent, pe un bulevard, un autocar a parcat intr-o statie de autobuz proaspat curatata de un utilaj. Ulterior i s-a alaturat si un microbuz...
2
0
golanilor nu ati mi ati pus comentariul , ca l am injurat pe boul dintai al constantei si am luat tota primaria
2
0
sunteti chiar nesimiti....ce utilaje lucreaza non stop fratilor?de cand a inceput ninsoarea,de aproximativ o saptamana nu a intrat nici macar un utilaj pe strazile din km5.la fel si in celelalte cartiere
5
0
cine a facut acest acest articol probabil locuieste in norvegia.bataie de joc la adresa contribuabililor.niste mincinosi ordinari.
2
1
Despre ce dezapesire este vorba cea din in fata primariei si prefecturii ?poate ca da dar pe starzile laterale gen Soseaua din Vii Dr Gh Marinescu , Ion Ursu unde sunt platitorii de salariilor pentru primar si vice primar nici un utilaj nu a trecut macar sa impinga zapada. O mare rusine sa le fie conducerii orasului Constanta
5
0
raportam ca am indeplinit si depasit planul
2
1
Praf deszapezirea municipiului Constanta
6
0
probabil voi nu ati iesit pe strada..... nici bulevardele nu sunt curatate de zapada, de celelalte strazi nu mai vorbim. apropos l-a vazut cineva pe fagadau iarna asta ?!
8
0
Unde dracu s-a lucrat asa intens? Sa mergem sa vedem si noi. Sa circulam si noi pe drumurile alea.
10
0
Bai saracilor, ce pot face si tziganii mei de la Pularis? Iarna nu-i ca vara! Stati in casa , dati o cautare pe goagle si puneti o poza cu mine. Deja e mult mai bine, nu-i asa?
5
1
De 26 de ani aceeasi bataie de joc.Au luat o gramada de bani de la noi si nu sunt in stare sa cumpere cateva utilaje necesare deszapezirii.Monteaza lamele pe masinile alea de gunoi si arunca toata zapada pe trotuare si masinile oamenilor,dupa care asteapta sa vina soarele si sa o topeasca.Pebtru asta platim noi o gramada de bani.Bataie de joc.
9
0
Polaris asigura cetatenii ca lucreaza non stop...asa este nu ai loc de ei...muntii de gunoaie sunt doar iluzii optice. Tot orasul este o mizerie semn ca Fagadau and co nu au inteles sau nu au habar de nimic.
8
0
Ai iesit din casa sa vezi cum este afara? Care masini de deszapezit si care masini de strans gunoaie , ca sunt aceleasi masini. Bataie de joc pe banii nostri.
12
0
Se minte cu o nesimtire totala. Deseurile si gunoiul menajer zac neridicate de la caderea primului fulg de zapada -de pe 6.01.2017. Noroc ca este frig!
8
0
am vazut cat sunt de prezente utilajele,nu se actioneaza pe nicio strada secundara,trotuarele sunt necirculabile,totul este o mare minciuna!
12
0
Fagadau doarme in papuci
10
1
povesti pentru prostime, bataie de joc, se asteapta incalzirea vremii, in orasul ciorilor europene esti la mila naturii
14
1
am mers azi pe jos de la spital la gara si tot ce am vazut au fost doua cete de tigani cu veste Polaris, care stateau de vorba sprijiniti in lopeti. Nu am vazut sararite, lame sau alte utilaje mecanizate. Toate strazile secundare sunt pline de zapada, intersectiile blocate de masini care derapeaza, si voi mintiti cu nerusinare.
19
1
Ma nemernicilor sunt intersectii pline cu zapada si gheata,unde este clorura?chiar nu vede nimeni bataia de joc?frezele pt trotuare unde sunt?toti constantenii suntem dobitoci nu iesim sa blocam tot cum fac grecii sa schimbam ceva....
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614