REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Utilităţi Publice Cernavodă, lucrări în tot oraşul: la termoficare, la creşă, la căminul de bătrâni şi în Columbia

Utilităţi Publice Cernavodă, lucrări în tot oraşul: la termoficare, la creşă, la căminul de bătrâni şi în Columbia

Replica API 11 august 2017 | 01:27 310

În forţă

În forţă

Societatea administraţiei locale din Cernavodă, SC Utilităţi Publice, a reuşit în ultima perioadă să preia mai multe lucrări pe raza oraşului. Una dintre lucrări i-a fost încredinţată de către firma Erbaşu din Bucureşti, care a câştigat licitaţia cu privire la termoficarea şi apa caldă de pe mai multe străzi.

„Utilităţi Publice Cernavodă a reuşit să obţină un contract pentru realizarea manoperei unui pachet din lucrările de termoficare, mai exact realizarea a 5 racorduri. Suma pe care o vom încasa pentru aceste lucrări este de 15 mii de lei. Lucrarea a început pe data de 8 august şi sperăm ca cel târziu 16-17 august să o înceheim”, a precizat Lucian Rădulescu, directorul societăţii.

În afară de acest contrac, SC Utilităţi Publice Cernavodă este angrenat şi în diverse alte lucrări, una dintre ele fiind la Creşa nr.2 din cartier Trust, unde s-a intervenit la schimbarea caloriferelor, a instalaţiei de apă, a gresiei şi faianţei, termopanelor şi instalaţiei electrice. Lucrarea urmează să se încheie în câteva zile. Tot în următoarele zile vor fi recepţionate şi lucrările de consolidare a instalaţiilor de termoficare de la magaziile aferente cimitirului din oraş.

În acelaşi timp, demarează şi lucrările la Căminul de bătrâni, care vizează schimbarea gresiei şi faianţei din toalete, cât şi instalaţia de iluminat. „De luni începem şi lucrările la barăcile care au luat foc în zona Columbia. Mai exact, vom turna platforma betonată pe care vor fi montate noile containere în care se vor muta cei care locuiau în barăci, cât şi alte persoane”, a conchis directorul SC Utilităţi Publice Cernavodă, Lucian Rădulescu. Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614