REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

V-ați așteptat ca Iohannis să-l desemneze pe Florin Cîțu premier?

V-ați așteptat ca Iohannis să-l desemneze pe Florin Cîțu premier?

Replica API 27 februarie 2020 | 21:06 323

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi banditi nenorociti amandoi! Citu si cum e. Johannis un guvernator abject si limitat. De partea cealalta avem niste psd-isti hoti si retarzi si niste USR-isti rau rau de tot, care in mod normal ar trebui sa stea fie la nebuni, fie la inchisoare! Restul stam si devalizam faina si malaiul din magazinele ca cica vine CoRoNaViRuSuL. Noroc ca-i buna vodca!
2
0
Va salut , continua piesa de teatru ,,ANTICIPATELE ", cu un nou episod , pe banii poporului si batjocura politicienilor !!!Nu ii intereseaza , poporul , evolutia , sanatatea , locurile de munca promise s.a.m.d. ?????Ci interesul personal si cel de grup !!!!RAZBUNARI si ORGOLII TAMPITE !!
3
3
Un drogat, un bezmetic, o hahalera prim ministru. Unicat in lume. Fatalaul mut l-a numit la caterinca. Bai pesedistilor , tot la misto votati si voi drogatul.Daca e sa se aleaga praful..
3
1
Cacatul e sub mine nu are nici o vina. I-a sters mintea pupincurismul din el iar acum ii place sa ia muie cu cacat. Mars javra ordinara ca a fata mata un handicapat si mai bine te omora cand te-a fatat ca sa nu mai faci umbra pamantului degeaba
5
4
bani pentru postari muistii mei ??? Sa-mi lingeti cacatul in frunte cu unu !!!
5
7
acuma s-a lamurit totul, unul cu praf de stele, altul cu praf in nas concluzie guvernarea PNL este praf in totalitate...!
12
5
Cea mai buna alegere ! Jos Ciuma Rosie P$D !!
10
11
Normal ca pune un tiriplici ca sa le fie scarab tuturor sa-l voteze si in felul asta sa pice guvernul,dupa ,,pohta ce-a pohtit '' Iohannis si sa se ajunga la anticipatele curului,din care schizoizii astia spera ca vor castiga. Chiar cred ei ca romanii sunt asa tembeli incat sa-si readuca fostii basanai autodenumiti PNL sa le taie din nou salariile,pensiile,sa bage la bulau oameni cu dosare facute la comanda? O fi,mai stii ? Daca va fi asa,pai sa nu mai zica nimeni ca e rau,caci capetele astea de pluta antiromanesti nu vin de afara cu tancurile ca rusii dupa razboiul Mondial,ci sunt alesi .
9
10
in contextul actual, tinand cont de ambitia pur prosteasca a presedintelui situatia nu mai este o gluma. e in joc viitorul tarii. papagalii de la psd atata timp cat controleaza parlamentul ar trebui urgent sa initieze suspendarea presedintelui si ulterior demiterea acestuia.
8
12
Da, pentru ca este o jigodie penala. Ar face orice pentru putere gunoiul de Iohannis si clica lui. L-a pus pe neterminatul ala de Citu, doar ca sa forteze anticipatele. Sper din suflet sa ii vad morti in sant.
11
10
Este o NEBUNIE TOTALA ! IOHANIS ISI BATE JOC DE ROMANI ! TREBUIE URGENT SANCTIONAT . VREA CU ORI CE PRET SA BAGE ROMANIA IN CRIZA TIPAND CAT IL TINE GURA CA ESTE VINA PSD -ului !
12
11
iohanus a stat degeaba in politica, el inca nu a priceput ca voturile primite la alegerea presedintelui au fost voturi impotriva lui dancila, nu voturi pentru el!!!
11
10
Ma astept la orice din partea domnului Iohanis
7
9
asa se inampla cand votez un Bavarez la conducerea tari ,,PNL URMASI PDL.
9
10
Paine si circ doreste neamtul...
8
10
Ce fericiti trebuie sa fie cei care l-au votat!!!!!
13
0
Presedintele doreste circ si bataie de joc a tarii incontinuare ----ptr orgolii personale sacrifica tara si poporul romin
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369