REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Va CANDIDA Vergil CHIȚAC pentru un nou MANDAT, la Primăria CONSTANȚA? Vezi ce zice! (III)

Va CANDIDA Vergil CHIȚAC pentru un nou MANDAT, la Primăria CONSTANȚA? Vezi ce zice! (III)

Replica API 27 noiembrie 2021 | 00:11 5819

Vergil Chițac încheie interviul acordat cotidianului Replica miercuri, 24 noiembrie, într-o notă optimistă, cu perspective de viitor pentru Constanța, Dcă planul de guvernare locală îl are bine stabilit, haideți să vedem dacă are în plan și o nouă candidatură la Primăria Constanța, la alegerile din 2024. Dar să aflăm și poziția sa cu privire la alianța PNL-PSD, care s-ar putea forma și la Constanța.

Va face alianță Chițac cu PSD la Constanța, în contextul în care în campanie, PSD a fost inamicul său numărul 1 al PNL?

Chițac: În politică, lași loc de bună ziua

„Nu știu cât se va extinde la nivel local această alianță de la nivel național. Constanța, ca oraș, nu poate fi condus numai cu măsuri de stânga sau de dreapta. Administrația locală este altceva decât vedeți la nivel național. (…)”, a spus Chițac.

”La nivel local, eu sunt primar, eu nu am urât pe nimeni. În politică trebuie să lași loc de „bună ziua” și dacă contrazici pe cineva va trebui să o faci civilizat și cu argumente. Eu am fost un adversar al PSD-ului dar niciodată nu am avut un discurs coroziv la adresa lor. Nu am dificultăți istorice de a colabora cu nimeni, repet, am fost adversarul lor, dar revin, Constanța este condusă și cu măsuri de dreapta și de stânga.”

Mai multe informații, în VIDEO de mai jos:

Ce se va întâmpla cu viceprimarul Florin Cocargeanu, în contextul alianței cu PSD

Totuși, ce se va întâmpla cu viceprimarul USR, Florin Cocargeanu, dacă alianța se va concretiza? ”Nu vreau să speculez. Vreau să vedem dacă se va lua decizia de colaborare la nivel național de colaborare, și la nivel local. Există un acord politic cu USR-ul în care eu am crezut și care mă nemulțumește profund comportamentul lor dual, dar mă nemulțumește și retorica lor agresivă, dar eu îl respect. Dacă se va decide altceva, ca un soldat credincios ce sunt vom proceda în consecință”

Mai multe detalii, urmăriți în VIDEO de mai jos:

Mai candidează Chițac în 2024 pentru Primăria Constanța

”Nu m-am gândit la asta, am atâta treabă, sunt atât de ocupat încât nu mai la asta nu mă gândesc. Nu m-am gândit, nu intră în prioritățile mele, pe o scară de la 1 la 10. Vom vedea. Haideți să facem treabă în Constanța“.

Declarația o puteți urmări în VIDEO de mai jos:

În încheierea interviului, Vergil Chițac ne-a vorbit și despre proiectele pentru perioada imediat următoare. Reabilitarea Cazinoului, reabilitarea drumurilor, școlilor și infrastructura pluvială sunt câteva dintre acestea. Dar, mai multe, urmăriți în VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920