REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vă mai amintiți lucrările demarate în forță la Cogealac? DNA a intrat "pe fir"

Vă mai amintiți lucrările demarate în forță la Cogealac? DNA a intrat "pe fir"

Replica API 2 ianuarie 2017 | 11:06 347

La mijlocul lunii august 2016, cotidianul „Replica” de Constanţa anunţa că Primăria comunei Cogealac a avut parte de vizita Corpului de Control al Ministerului Dezvoltării Regionale. Reprezentanţii ministerului au verificat starea unor lucrări mai vechi efectuate în comună, din câte se pare ca urmare a unei sesizări. Ulterior, străzile comunei au început să "duduie": utilaje, cabluri, țevi - se executau lucrările care, în realitate, existau doar pe hârtie! Cazul este demn de atenția procurorilor DNA, în condițiile în care, potrivit surselor noastre, fuseseră deja achitate acele branșări inexistente în realitate. Iată ce declara, pentru "Replica", în luna august a anului trecut, un cetățean din Cogealac: „Sunt lucrările firmei lui Orban, făcute pe banii ministerului doar din pix. Nu există toate căminele de apă. Trebuiau să existe de acum câţiva ani. Aşa se face că, de câteva zile, se lucrează continuu prin comună. Se face, din ce am înţeles, ce nu s-a făcut acum câţiva ani. Aleargă maşinile de la Tomis Plus (o altă firmă controlată de Lucian Orban – n.r.) prin comună...”.

Verificarea amintită mai sus, de la Ministerul Dezvoltării, a fost confirmată de reprezentanţi ai Prefecturii judeţului Constanţa. Azi, avem și dovada, cu documente, că a existat această verificare, ba mai mult, a fost sesizată și Direcția Națională Anticorupție - Constanța! (click pe documente!):

Contactați de "Replica", reprezentanții DNA Constanța nu au negat existența unei sesizări ori a unei verificări, însă au menționat că, momentan, nu se pot face alte precizări.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaru asta ori este inconstient ori prea prost. Cum sa cheltui chipurile 600 milioane pentru instalatiile de iarna in conditiia in care anu trecut a cumparat instalatii de 500 milioane?....
15
0
O sa platesc cu cardu tau le sti toate saraca pamintului
2
16
Tu trebuie sa fii unul din multii ciobani analfabeti
21
3
Votam Pdl-cati hristu
4
17
Cum are vedeta impresara strungarita
3
15
Mai tine cineva minte cum venea formatia in campania electorala din 2012 si canta in centru pana seara tarziu
6
1
Macavei ar trebui sa ti atraga atentia numarul de vizualizari. Tine cont ca printre cei 3000-4000 de vizualizari cel putin 3-4 sunt oamenii cu ochi albastri
17
0
Oameni buni, trebuie sa stiti ca numai facand plangere in scris-este formular tip pe care se face plangerea - institutiile statului pot actiona. E valabil pt DNA, OPC, ITM, DSV si altele. Se poate face si prin net. E f simplu. Nu va intreaba nimeni nimic. Depuneti plangerea si apoi se ocupa doar ei de restul. Doar asa putem sa incepem si noi in Cta sa despaduchem orasul de coruptia sufocanta. Nu vine nimeni sa investeasca de 27 ani aici. Trebuie sa ne unim si sa actionam. Ei ne vor dezbinati. Actionati, nu stati-asa sa fie 2017.
22
0
dsfaltarea cu piatra pe strazi laterale cu ce firma s-a contractat ava masini de pamantna sa vada la cogealac si asfaltarea care si face din 2012 si s-au aruncat cate
6
0
DNA a inceput sa si faca treaba.Acesti indivizi trebuie sa plateasca pentru faradelegile lor.Latul a inceput sa se stranga.
13
0
La Cogealac orice este posibil si nimeni nu ii deranjeaza pe "Primar si Viceprimai".Citim si noi presa stimata doamna Strugaru!
15
0
In acest moment se fac perchezitii la Primaria Eforie. Cu privire la iluminatul ornamental pentru sarbatorile de iarna. Vizat este primarul Serban N Robert
2
0
DNA sa vina la Eforie sa vada cat a costat iluminatul pentru sarbatorile de iarna, Da peste 100000 lei fara licitatie
4
0
de epurare la raja sa vedeti furturi facute de stroe, serbanescu, nan si acolitii
4
2
Dna cta sa vina si la Poarta Alba sa vd lucrarile facute de Delicote primaru si acoliti lui.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614