REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vă place cum arată municipiul Constanţa?

Vă place cum arată municipiul Constanţa?

Replica API 1 ianuarie 2019 | 19:36 278

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care cu toata familia bea apa de la robinet!
0
0
Fara comentacii penelisto hastagisti ar arata muuuult mai bine
0
1
Orice a,s face oricum sunt criticat de opozitie ca e foamete mare si vor si ei la ciolan,asa ca de ce sa ma canonesc cand voturile sunt arvunite cu bugetari,pensionari,asistati,HC?Aa apropos nu v-am pus tarushi ce mai vreti gata nu mai e bani!
7
2
Oras frumos precum o corcitura SF intre Fagadau, Vanturache si Merla. Pipernicit, Ridicol si Dizgratios.
5
4
Sunt orase supraapreciate, nu ies in evidenta cu nimic, mie nu-mi plac, nu o sa le mai vizitez niciodata, multa lauda, nu se merita.
6
4
pentru 2019 si 2020....MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazist Teleghidat de case si copii Ciolhannis.
5
7
Cat participa toti hotii veniti din familia partidelor voastre votul se va face nu cu stamplia ci cu bila,aia de fier sa o legam de piciorul vostru cu lant sa nu fugiti pana calculam ce aveti cat castigati si cat cheltuiti dupa se scoate bila de fier sau bratara electonica si sunteti liberi,va dam si bunurile care va apartin!Asteptam in campanie Partidul care vine cu ideea asta adica VERIFICAREA AVERILOR,dupa vorbim si de planuri
5
0
Daca doar va plangeti nu rezolvati nimic . Mergeti sa votati si nu mai lasati orasul la mana intretinutitilor social si a celr iesiti la pensie . Cimalai pe intretinuti social si pe pensionari se bazeaza . Asa ca la vot .
5
7
...o latrina, in comparatie cu alte orase...
9
6
Orasul arata asa cum sunt locuitorii lui in marea lor majoritate. O comunitate nu se dezvolta doar prin activitatile primariilor si ale autoritatilor,ci in primul rand prin determinarea,unitatea si comportamentul locuitorilor,care pot avea pretentii fata de autoritati sa le fie urmate dorintele,dar prin participare efectiva. In Ardeal,oamenii tin la ordine si curatenie in parte personala,apoi intre vecini si apoi in orase. Respectul intre oameni,educatia,bunul simt ,apoi pretentiile. Ce firma vreti sa se ocupe de a civiliza oameni? Sau ce partid? Fiecare are ce sadeste,noi avem ce meritam.
14
1
Noinu vrem sa vedem masinele de gunoi dimineata pe strazi!Vrem sa fie curat in oras!Nu sa se mature pe ploaie!Vrem ca Constanta sa fie acolo unde ai este locul!Vrem in PRIMAR nu o marioneta!
7
6
daca nu furau primarii din 1989 incoace in halu asta Constanta era pe locul 2 in Romania.De-aia prefer vara sa fac plaja la bulgari,mai bine conduc 2-300 km dar stau in conditii de lux la preturi bune si corecte.Ca sa nu mai zic daca trec in Grecia si mai departe.Jaf sustinut,turism facut praf,oras vandalizat de machedoni si tigani,constructii unde a vrut pula fiecaruia,gunoaie,etc.Locuri de parcare pe minus.ca in fiecare an apar noi masini in trafic.Golanie!
6
3
Poate citesc acest sondaj. Ce sa pretuiasca, ei nu dau doi bani pe valorile orasului si vreti iubire
6
4
ma da voi intilictuali comentatori ce ati facut pentru oras,,ati maturat macar in fata casei,,sau in fata blocului unde locuiti,,ca dupa ce va drogati raman numai gunoae in urma voastra,,
12
6
Un oras sinistru,,pacat de potentialul acestui oras.
11
5
n ar fi rau daca si locuitorii ar face vizite si s ar comporta ca cei din Oradea, Cluj... noi stim doar sa uram si sa criticam...la constructie stam mai prost. Daca orasul arata rau e si vina noastra, a constantenilor.
11
8
N-ar fi rau daca interg consiliul local ar face o vizita in vestul tarii si ar vizita patru orase: Oradea, Cluj, Oradea si Sibiu. Uitasem si Arad.
13
5
este un cadavru in descompunere......oamenii acestui oras ar trebui sa isi aleaga la conducere oameni care iubesc si pretuiesc acest oras
16
6
satul constanta comuna dobrogea ...
18
4
pentru @20:00...MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazist Teleghidat de case si copii Ciolhannis.
12
15
@10:15 : ai zis-o mai bine decat mine ! In schimb vocabularul folosit nu este inteles de pesedei ! Ei inteleg numai asta : Muie dragnea, muie pesede !!!
13
7
Constanta inca nu a constietizat ca sa schimbat un regim - dictatura ..a ramas in urma cu 30 ani fata de restul tarii ..fug investitorii de dobrogea k dracul de tamaie ..mizerie un oras gri pustiu ,tigani cacalau ,turcime bisnitari asistati sociali care nu vor sa munceasca ..pensionari vesnic nemultumiti ..aveti si acel paradis HC facut ptr. voturi si lume interlopa sustinuti de primarie si politia locala ..li se iarta totul facut cu fapta si chiar cu gandul ..inca nu realizati ce se intampla cu acest oras care a ajuns un ghetou ....lipsa de educatie si cultura duce la indobitocire in masa ..
28
6
Superb !--nu-mi vine nici sa ies din casa
23
5
cum poate sa arate un oras condus de machedoni hoti
24
4
Doi primari care pana si istoricii viitorului se vor jena sa le pomeneasca numele.Doi primari,doua accidente genetice .In vremea lor pana si timpul a incremenit in loc.Sunt sate si comune din Romania care arata mult mai bine decat acest oras jefuit si umilit de nelegiuiti,de baroni locali,imbuibati cu ceafa groasa calauziti de un partid certat cu igiena,cu natura,cu frumosul si cu regulile de baza ale vietii urbane.Doi primari doua maimute,doua fiinte primitive puse pe capatuiala,pe minciuna si jaf aflati in sluba partidului care i-a numit in functia de primar.Doi primari ca doua blesteme .
34
5
asa arata africa alba
27
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614