REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vă temeți că va începe un război generat de conflictul dintre SUA și Iran?

Vă temeți că va începe un război generat de conflictul dintre SUA și Iran?

Replica API 6 ianuarie 2020 | 03:05 246

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TOTI AVORTONII DE SUB MINE
1
0
Iranienii detin Shahab 3 o racheta cu raza lunga de actiune care ar putea atinge Romania fara probleme. Asta nu inseamna ca Romania e o tinta principala dar politica de la Bucuresti cu dulapul sas ne baga in rahat cu japca
0
1
Daca este nevoie sa apar tara sunt in stare sa ma ard in bostan non stop.
0
2
Esti prost de bubui! Si spalat pe creier.....aia si-au bubuit proprii oameni din incompetenta, si tu vi sa te contrazici ca Iran o sa ajunga cu vreo bomba pe teritoriul Romaniei....esti prost... Ah am uitat esti un dobitoc care crede ca pentru Iran se baga Rusia si China....canta la alta masa distrusule!
1
1
Ignoranta ta nu e depasita decat de prostie
0
2
sa inceapa razboiul in Libia , intre rusi si turci. !
4
2
O sa atace Iranul Romania, or sa vina zburand pe Covorare Zburatoare si in loc de bombe or sa arunce cu curmale........Hai sa fim seriosi, Iran nu are nici ce-a mai mica sansa, nici sansa de atac n-o sa aiba...Ayatollah Pwlii este exact ca Liviu Dragnea niste boschetari ajunsi la puteere care sclavesc o tara ... or sa sfarseasca ca Siria daca populatia nu se trezeste si-l da jos pe Daniel al Iranului ...
14
7
Ce ne trebuie noua soldati alaturi de amercani ?---n-avem nici un avantaj ptr tara ---Dam 2 mld anual ptr nimic sa se plimbe unii prin Sua
6
14
Iran e cam ca Romania pe vremea ayatollahului Iliescu. De ce te-ai teme de ei? Un popor maret dar slabit, condus de niste BULIBASHA.
16
3
Am catelusii mei care ma sug la pula non stop.Ii vedeti din comentarii.Succesuri cacati mei
6
15
Da' de holera galbena si guvernul n-avem bani ce zici?
6
11
De Ciuma Rosie , la guvernare !Mai mult decat un razboi !
11
11
De la 22% la 45% in doua luni? adica o crestere de 100% fiind la guvernare? Sigur, sigur, crede asta cat vrei.
8
9
PNL :45 %, PSD: 18,5 %....
12
9
Bai dar ce la toate problemele sa trimitem numai parlamentari. Cum ar fi s-o vezi pe front pe Pupaza tarii, adica Turcanca, pai ea pe timp de pace se culca treaza si se scoala moarta. Dar in razboi e moarta inainte de a se scula!!!. Pai seful armatei e Hans, sa-l vedem cum se descurca in cizme, el fiind din fire lent, greoi.Util ar fi si Orban cel Bun, mai ii inveseleste pe soldati cu cate o cantare la mandolina.
8
8
Nu ma tem deloc ,trimitem parlamentarii,politicienii in prima linie si am rezolvat problema.Sa lupte sa-si apere averile, eu daca n-am ce apara stau la crasma!
11
3
Mie chiar mi se rupe pula.Eu sunt in excursii non stop.
11
11
Mai terminati ma ziar de zahana cu VA TEMETI,de cine ma?de voi si de fake news uri da...mereu...
12
4
este un moment de cumpana pentru omenire! cu lideri ultra radicali ori nebuni un eventual WW3 ar putea fi ultimul!
4
9
Oricum nu depinde ceva de noi. Marile puteri isi fac treburile,noi doar ne dam mari in gura. Deocamdata noi avem problema cu dezbinarea interna,cu distrugerea noastra ca natiune din cauze interne,cu sufocarea tarii de clanuri interlope si justitie partizana interlopilor,cu conducatori de cea mai prosta calitate umana si profesionala. Ce o face SUA sau alte mari puteri deja e departe,cat timp noi suntem imprastiati la propriu.
12
1
Trebuie sa manance si gura lor ceva.Au trecut la scenarii apocaliptice,ca pe Veorica au laudat-o destul.Ura lor fata de americani si fata de "agenturili streine" i-a scos din minti.Au turbat.Si-au facut ocupatie.Sictir Antena 3 ! Bleah....Tv de cacat.
11
10
dupa ce a primit sapca in America presul nostru nu mai vede din cauza cozorocului dar nici nu aude ca i-a cazut peste urechi . Apropos ma mir ca a razbatut in presa asa ceva, cat despre razboiul vestelor galbene din Franta nu mai stim nimic!Traiasca cenzura !
11
12
Companiile producatoare de armament au nevoie de razboi si cum in Irak si Afganistan conflictul s-a oprit se face presiune pe Iran. Corporatiile de armament, petrol si farmaceutice conduc Lumea si razboiul este profit si dezvoltare pentru ele si pentru tarile lor, ele numesc presedinti si guverne.
9
8
Din afacerea asta europenii sunt prostii.
6
7
ii avem pe dan barna, stelian ipocrit ion, nasui, caragheorghe, toti pupatori de dosuri americane, exact ca dan badea si gadea la latrine. Asa ca suntem protejati baieti!Lasati gleznele la vedere!
6
13

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369