REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vacanța în Bali nu le-a priit! Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Vacanța în Bali nu le-a priit! Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Replica API 16 august 2022 | 00:00 2492

Povestea dintre Alex Bodi și Ema Uta a ajuns la final! Îndrăgostiții au decis să meargă pe drumuri separate după ce au revenit dintr-o vacanță de vis în Bali. Make-up artistul nu a dorit să vorbească despre motivele care au produs ruptura și a subliniat că preferă să păstreze discreția asupra acestui subiect.

Relația lui Alex Bodi și a Emei Uta a fost presărată cu despărțiri și împăcări frecvente, însă de această dată povestea a ajuns la final. Nimeni nu ar fi crezut că, după o vacanță luxoasă în Bali, cei doi vor decide să pună punct legăturii lor.

Ema Uta nu a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Alex Bodi

Ema susține că relația dintre ea și Alex Bodi a fost una relaxantă și plăcută până la un punct, când s-a instalat o atmosferă tensionată.

Despărțirea este una recentă, așadar make-up artistul nu dorește să ofere detalii, ci să-și găsească liniștea. În plus, ea a menționat că nu va folosi cuvinte negative pentru a-l descrie pe cel care i-a fost alături din respect pentru iubirea pe care au împărtășit-o.

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a declarat Ema Uta, conform Cancan, citeayă click.ro.

Doar timpul ne va dezvălui dacă Ema îi va acorda încă o șansă omului de afaceri originar din Mediaș, însă un lucru este cert. Alex Bodi încearcă să-și mențină agenda ocupată!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost surprins în timp ce se distra de minune în compania unei brunete misterioase, la malul mării, într-un club de fițe. Cei doi ar fi schimbat priviri languroase și priviri de subînțeles!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va duceti dracului cu stirile si imbecilii astia despre care tot scrieti!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920