REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vacanţa pe litoral: salvaţi la limită din apele Mării Negre – VIDEO!

Vacanţa pe litoral: salvaţi la limită din apele Mării Negre – VIDEO!

Replica API 28 mai 2018 | 00:00 342

Constănţenii şi turiştii au profitat de zilele libere şi de vremea frumoasă pentru a merge la plajă. Nu au lipsit incidentele, mai multe persoane necesitând intervenţia cadrelor medicale după ce li s-a făcut rău pe plajă ori în mare; au existat, din păcate, şi cazuri de înec!

Spre exemplu, un bărbat a fost scos din apă în ultima clipă de către un alt turist! Totul s-a petrecut duminică în stațiunea Mamaia, în zona Cleopatra. Din fericire, intervenția pe muchie de cuțit s-a încheiat cu bine. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a aventurat în apa rece și a înghițit o cantitate de apă. Un alt turist, cu spirit de observație, l-a scos de îndată din mare și l-a tras la mal. Medicii și salvamarii au ajuns la fața locului, unde i-au acordat îngrijiri medicale.

Oamenii care se aflau pe plajă au precizat că, iniţial nu și-au dat seama de gravitatea situației, mai ales că l-au văzut la mal, ghemuit, crezând că este o „joacă”, după cum a spus o femeie.

Un alt turist a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale, tot în Mamaia, la doar câteva minute după incidentul de la Cleopatra. Este vorba de o persoană care a fost scoasă din apă în zona hotelului Istria, acuzând dureri de cap.

Reamintim că mai mulți tineri au fost scoși din apele mării sâmbătă, la Mangalia. Apa Mării Negre nu are mai mult de 20-21 de grade, iar temperaturile aerului sunt din ce în ce mai ridicate. Corpul nu este acomodat încă cu temperaturi scăzute bruște, iar unele persoane pot avea probleme când intră la scăldat, din pricina șocului termic.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militianul, de altfel un taranoi detasat la plaja, vorbea cu iubita-sa, nu il interesa pe el de cadavru. Daca ati sti ce chefuri trag militienii pe litoral, timp de 3 luni...Sa vii de la sute de kilometri, si sa lucrezi in ture a cate 4 ore. Nu aveam nimic daca ar fi platiti de un privat, dar nu se intampla asa. Iar unii dintre ei, la sfarsit de vara, se pensioneaza, direct bronzati, fiindca se stie, soarele imbatraneste pielea, si astfel militzica ajunge mai repede la 45 de ani, cand se pensioneaza legal, cu pensie de 35 milioane, in mana.
1
0
Se intorc inapoi...ii mananca in fund...mai ales daca sunt bucuresteni.Astia au o dambla daca este minus 20 de grade Celsius vor sa si bage hoitul in apa.Parca nu au mai vazut marea neagra niciodata.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614