REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vacanţe exotice pentru mai-marii ţării

Vacanţe exotice pentru mai-marii ţării

Replica API 1 septembrie 2017 | 01:02 390

Ultima zi de vacanță, prima zi de muncă. De mâine, parlamentarii ar trebui să revină la serviciu după vacanţa de vară. Dar cum o vacanţă în plus nu strică niciodată, liderii partidelor de la putere şi din opoziţie merg în weekend la mare să stabilească priorităţile legislative pentru această toamnă care se anunţă una fierbinte.

În prima vacanță, Liviu Dragnea a fost în Albania, Grecia și Serbia. În cea de-a doua vacanță, liderul PSD a mers într-o destinație mai îndepărtată, în Maldive. Șeful social democraților a vrut să vadă și litoralul românesc, așa că a programat mai multe ședințe de partid la Neptun.

Călin Popescu Tăriceanu a mers pe Coasta de Azur împreună cu soția, iar apoi a plecat și cu băieții prin țară.

sursa: Antena 3

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuma rosie: JAVRE ORDINARE ! Sunt la butoane, isi permit orice din banul public....mari JIGODII ! Ne meritam mai mult sau mai putin soarta, cu asemenea conducatori....din pacate !
1
0
sunt votati succesiv de oameni CU ACEEASI viziune,admiratori invidiosi care ar fura mai rau decat actualii.
1
0
Credeti voi in minciunile pacaliciului mustacios, ale lui taricacaceanu, psd, parlacacatul ala, ca o sa o ducti si mai bine. Daca ar fi asa ei de unde ar mai fura; ca asa fura din banii saracimii pe care o minte mrereu si culmea tot pe ai ii voteaza. Atunci asa meritati.
3
0
Cu articolul asta,nu faceti decit sa inraiti poporul simplu si necajit,familiile care persoane grav bolnave,si nu au cu ce sai trateze,mor copii care nu se pot trata din lipsa banilor,si puscariasul,mafiotul,satana,Sia permis sa colinde tot globul,din ce,din salariu?Nau frica nice macar de Dumnezeu.nui intereseaza de lumea de rind,amarita,de copiii bolnavi,de batrinii care more cu zile CA si copiii CA nau bani ptr tratament,rusine,rusine,dar o sa muriti la fel CA noi astia Mai saraci
9
0
normal daca sunt la butoane si-si dau salarii, din buzunarele omului de rand,fara justificare cam cat 10 salarii ale unui inginer ce a urmat cursurile politehnicii pe timpul lui Ceausescu, si acum sunt umilioti de niste neica nimeni, analfabeti, mincinosi, hoti, borfasi excroci, ce-si permit orice este posibil cu exceptia LUNII DE PE CER, PENTRU CARE NU SE POATE EMITE O LEGE- EI AR DAU-O IN SECUNDA DOI. S
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920