REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Văcăroiu, declarație ȘOCANTĂ despre cât se FURĂ din PRIMĂRII

Văcăroiu, declarație ȘOCANTĂ despre cât se FURĂ din PRIMĂRII

Replica API 6 mai 2017 | 01:39 464

Președintele Curții de Conturi a făcut joi declarații uimitoare despre furturile din primăriile țării. Nicolae Văcăroiu a dat exemplu o comună unde s-au sustras ilegal 800.000 de lei din taxele și impozitele plătite de cetățeni.

"Într-o comună, vă dau exemplul de săptămâna trecută, se fură într-un an 800.000 lei din impozitele și taxele locale preluate de la cetățeni. Declarația casierului, responsabilului, primarului, casierul ia totul asupra lui. Cazuri dintr-astea avem 1-2 pe săptămână. Cel mai simplu control este verificarea casieriei. Se iau pe un an de zile toate chitanțele prin care s-au încasat impozite și taxe de la populația locală, se însumează și rezultă 1,5 milioane de lei. Verificăm imediat trezoreria și constatăm că a depus numai diferența de 700.000 de lei, iar 800.000 (de lei — n. r.) s-au băgat în buzunar. Ni se spune că au avut probleme cu familia, cu copiii... casierul recunoaște", a spus Văcăroiu, într-o întâlnire cu membrii comisiilor de buget finanțe și economică, industrii și servicii din Senat, scrie HotNews.ro, citat de b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
habar naveti voi cit am furat cu consilierii mei!
1
0
trebuiesc organizate comisii din alte partide fata de culoarea politica a primarului si va ve-ti comvinge cate hotii si ce spalari de bani se fac ! Chiar nu vede-ti ca unii primari pe langa faptul ca nu au facut decat tampenii, cauta sa distruga ceeia ce au realizat inaintasii si cu mult mai marete si bun gust facut fata de ceeia ce fac ei : Va rog trimite-ti comiisii ptr. verificari !
1
0
Vacaroiule , tu vb de furat ?! Cine a furat tara asta , nu PSD ul post comunist ? Tu nu esti din gasca aia ? Acum hotule strigi hotii ?
5
0
La primaria EFORIE SA FURAT SI SE FURA DE NU POT SA MAI RESPIRE. Asteptam DNA sa vina sa-i verifice . EI SUPUN CA NU LE ESTE FRICA ATAT TIMP CAT LA BUTOANE anaf a fost HUTUCA
1
0
Curtea de conturi e un organ de control, de ce nu sesizeaza mai departe ierarhic pe cine trebuie, ca nu am inteles? Ne spune Vacaroiu noua , cetatenilor, noi nu prea avem arme de combatere cand e vorba de impozite si taxe.Nu le platesti , ai penalitati.Deci cat tupeu au primarii sa fure si sa puna si penalitati daca nu se plateste la termenul scadent! Iar acest partid de talhari da legi care sa-i acopere si sa-i absolve de orice vina.Raspundere nu mai exista decat pentru prosti.
9
0
Controale mai face cineva in tara asta?
7
0
Casiera e Lucia gogea prietena mea am cheltuit banii impreuna la emi
5
0
Pai atunci de ce Dracnea vrea sa le mareasca salariile primarilor? Nu e sanatos la cap? Despre licitatii de ce nu zice ca sunt castigate de prietenii primarilor si ca banii ajung si la partide? Ce face Parlamentul si Guvernul pt a stopa acest furt si cum vor fi pedepsiti acei primari, asta sa ne spuna Dracnea si Stroe-seful psd cta. "Partidele sunt structuri mafiote"spunea V.Catarama. Ce se face in acest sens? Ne spune ceva:DNA, SRI, serviciile, Curtea Conturi, Anaful???? Mergeti si luati-le interviu:cum se stopeaza furtul acesta incredibil?
9
1
Bre,esti om batran dreaq,cum poti sa spui asa ceva acum cand trebuie sa se puna banii ptr festivalul usturoiului,furcoiului,al castanelor,al veveritelor,etc...Tinerii trebuie sa mearga la festivaluri moca,pai de unde bani?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218