REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Vaccinul anti-Covid ar putea fi obligatoriu pentru călătoria cu avionul

Vaccinul anti-Covid ar putea fi obligatoriu pentru călătoria cu avionul

Replica API 24 noiembrie 2020 | 00:00 1364

Pasagerii vor trebui în viitor să demonstreze că au fost vaccinați împotriva Covid-19 pentru a putea urca în zborurile operate de Qantas, a anunțat șeful companiei aeriene australiene, citat de BBC, conform Digi24.

Șeful transportatorului aerian, Alan Joyce, a declarat că aceasta va fi "o necesitate" atunci când vor fi disponibile vaccinuri.

Australia și-a închis frontierele la începutul pandemiei și le-a cerut celor care se întorc în țară să intre în carantină.

Mai recent, țara s-a bazat pe blocaje, testări pe scară largă și depistarea rapidă contactelor pentru a împinge infecțiile zilnice la un nivel apropiat de zero.

Într-un interviu acordat luni rețelei australiene Nine, Joyce a spus că Qantas se uită la modalități de a-și schimba termenii și condițiile pentru pasagerii internaționali, deoarece industria, care a fost puternic afectată de restricțiile de călătorie, analizează modalitățile de a merge mai departe.

"Vom solicita oamenilor să se vaccineze înainte de a putea urca în aeronavă ... pentru pasagerii internaționali care ies și pentru oamenii care părăsesc țara credem că este o necesitate", a declarat el, conform Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
El vaccinul in sine nu va fi obligatoriu, dar avioanele, teatrele, magazinele, scolile, spitalele, etc nu te vor primi daca nu l-ai facut. Sigur ca nu ca nu va fi obligatoriu. Chiar noi vom vrea sa-l facem. Noi vom vrea ...beneficiile lui. Ce nu e de inteles ?
1
0
urmeaza obligatoriu altele....... doar bani electronici, acte cu cipuri, ,miliarde de camere de luat vederi,pasaport biologic ,drepturi depline impuse pt lgbt
2
0
Simt o oarecare manipulare in titlu, Nu stiu de ce citesc fitzuica asya
1
1
Pas cu pas cum ar zice mutulica vaccinul anticovid19 va deveni obligatoriu. Macar daca ar fi fost la fel de mortal ca ciuma ca holera ca tuberculoza. S a umplut pamantul de escroci. Asta inseamna un guvern mondial. Aici duce globalizarea. Niste multinationale au ajuns sa conduca lumea si sa decida cine moare si cine traieste. Uite asa incep razboaiele.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369