REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vaccinul românesc anti-coronavirus ar putea fi pe piaţă în toamnă. Americanii şi chinezii vor să-l achiziţioneze

Vaccinul românesc anti-coronavirus ar putea fi pe piaţă în toamnă. Americanii şi chinezii vor să-l achiziţioneze

Replica API 26 martie 2020 | 00:03 2602

Prof. dr. Virgil Păunescu, director Oncogen Timişoara, anunţă că vaccinul împotriva COVID-19 ar putea fi pe piaţă în toamna acestui an. "90% va funcţiona. Noi am pus din februarie cercetarea la liber pe internet", a precizat acesta la Antena 3. Deja oficiali chinezi şi americani şi-au manifestat interesul pentru vaccin.

"Vaccinul nostru are o caracteristică, spre deosebire de alte vaccinuri. Vaccinul nostru nu se pretează la testarea pe animale, care nici nu este foarte utilă întotdeauna. Apreciem că vom cerceta în laborator cam o lună, o lună şi jumătate cum reacţionează celulele sistemului imun şi care este doza cea mai bună. În funcţie de ce negociem cu Agenţia Medicamentului, am putea trece la vaccinarea primilor 10 voluntari. S-ar putea ca până în toamnă să îl avem gata.

Ar putea să fie în toamnă, îm funcţie de cum ne ajută autorităţile din România. Avem nevoie de finanţare. Ne lipsesc câteva aparate. Nu vă spun ce greu a fost să primim peptidele din Germania. Le-am primit azi dimineaţă.

Astăzi ne-au contactat funcţionari ai Ambasadei Chineze şi undeva la ora 18 am terminat o discuţie cu trei fonduri de investiţii din SUA cu care am convenit să ne găsească un colectiv de cercetători din SUA cu care să colaborăm. Ei să fie liniştiţi că nu vorbim prostii, noi să fim liniştiţi că vaccinul va putea fi comercializat în toate pieţele lumii.

Într-o lună de zile, dacă avem rezultatele pozitive pe care le scontăm, fie statul român ne ajută, fie apelăm la statul chinez sau la statul american, să-l producă ei"", a declarat Păunescu, potrivit știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E greu cu voi,ma zurbagiilor.Cautati pe youtube scheduled obsolescence sau planned obsolescence.Pentru cunascatorii de limba spaniola,obsolescencia programada.O sa vedeti ca nu China e mama rautatilor,e SUA si nu de azi sau de ieri,ci de acum aproape 100 de ani.Pochii si mirenii dracului!
0
0
Inca asteptati ajutoare, dar intr-o luna va fi gata vaccinul!?
3
0
Mai sa fie. Asa de buni suntem incat sa inventam un vaccin ani Covid 19 ?
0
0
Mata te a AVORTAT, de ai creierul asa de mic?
1
0
Ai mare dreptate dar ce te faci cu oile astea proaste care n-au creier si se lasa conduse?
1
0
ABUREALA, fake news marca replica si antena 3.
3
2
Daca aveti nevoie de oameni pentru testat vaccinul,luati criminali si asasini economici ai Romaniei din puscariile patriei si testati-l pe ei.
3
0
sunteti tampiti ? noi n-am fost in stare sa descifram adn-ul din oasele lui Dinca , nu suntem in stare sa producem altceva in afara de Paracetamol si voi credeti ca o sa facem un vaccin inaintea americanilor , chinezilor samd ?
3
5
Dumneeu sa ii ajute pe cercetatori sa gaseasca vaccinul cat mai rapid! In ceea ce priveste unele comentarii de mai jos, imi pare bine ca ai scos politia si armata pe strazi. Romanii stiu cel mai bine de frica. Dumnezeu sa i ajute pe doctorii nostri!
7
4
Sunt experti in copiat. Atat. Numai prostii fac. Drogurile de la ei vin.
2
8
Cautati idiotilor ce forta a avut Romania in domeniul inventiilor si inovatiilor, inclusiv in domeniul medical. Rusine incultilor ! Traiasca medicina romanesca si medicii romani-femei si barbati, idem personalul medical auxiliar !
17
2
sa fie comercializat ? lol sau distribuit.
12
0
ba luavas morti in pula cu coronavirus-ul vostru asta e cea mai mare prosteala si teapa cu corona puli , se pregateste un boom economic la nivel global .. uitati-va in statistica de exemplu din 2017 sa vedeti cati morti au fost de la gripa si nu a zis nimeni nimic , faza cu coronavirus e scoasa la misto , se pregateste ceva urat pt economia globala , stati ca oiile si credeti toate prostiile astora de la mass media si tv numai fiti prosti treziti-va acum ca mai tarziu o sa fie prea tarziu
6
15
Este normal ca lumea sa spere, nenorocirea asta ne copleseste.La cati cercetatori sunt focusati pe obtinerea unui vaccin, este f posibil ca una dintre echipe sa reuseasca.Iar cand viata noastra va reveni la normal, guvernantii nu mai au voie sa o lalaie :investitii masive in sanatate,sprijinirea si dezv industriei noastre, ca ne-au sufocat chinezismele.Asiaticii nu respecta nicio morma ecologica, calitatea majoritatii produselor fiind de tot rahatu.Mai bine mai scump, dar bun.Si poate ne amintim si de paduri spatii verzi si ecologie.Si de simtul civic, respect si convetuire civilizata
14
0
cica 200 000 de telespectatori handicapati ai antena 3 deja cred asa ceva , chiar au inceput sa distribuie masiv stirea .
7
9
Curvoiu nici macar nu si-a semnat aberatia
5
6
hahahahaha
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218