REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Val de accidente, duminică, în Constanța. Mai multe persoane au ajuns la spital

Val de accidente, duminică, în Constanța. Mai multe persoane au ajuns la spital

Replica API 19 august 2019 | 00:00 278

Duiminică, 18 august, a fost zi grea pentru medicii constănțeni, dar și pentru reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța. Mai multe accidente s-au petrecut în județul Constanța, în urma cărora câteva persoane au ajuns la spital, printre care și un copil de 4 ani.

Încă de la primele ore ale dimineții, un accident a avut loc pe podul de la Năvodari, între un autoturism și un biciclist. Și la Eforie Nord, pe strada Hașdeu, nr 14. o persoană a fost rănită în urma unui accident. În jurul orei 13 :30, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe strada Bogdan Petricescu Haşdeu din Eforie Nord, iar, la intersecţie cu strada Bogdan Vodă, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat de 32 de ani, care circula din stanga sa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere, de 33 de ani, din al doilea autoturism.

Accident la Miga, între un autobuz și un autoturism

Și în centrul Constanței a fost panică duminică, în jurul prânzului, după ce un autobuz RATC a intrat în coliziune cu un autoturism. Un copil a fost rănit.

,,Şoferul care venea de pe Bulevardul Tomis a trecut pe roşu, eu aveam verde, eram cu călătorii în maşină. Am stat la semafor, doar ce plecasem şi mi-a apărut brusc în faţă. Dacă aveam viteză mai mare, îl dădeam peste cap, îl răsturnam”, a spus, pentru Replica, șoferul autobuzului. Intrebat dacă a fost vătămat, acesta a spus că se simte bine, însă a fost rănit un copil. ”Nu, nu sunt vătămat, însă a fost lovit un copil de 4 ani care stătea pe scaunele din spate. Am înţeles că nu este chiar atât de grav, dar stătea în braţele mamei lui şi s-a lovit de scaunul celălalt, din faţă.” Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 20 ani a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Cuza Vodă către strada Traian şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, nu a respectat culoarea roşie a semaforului, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus de un barbat de 53 de ani, care circula regulamentar. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor, de 4 ani, care se afla în braţele mamei pe scaun.

Intervenție cu elicopterul SMURD pe Autostrada Soarelui

Alertă a fost și pe Autostrada Soarelui, la km 192, sensul Constanța București, după ce a avut loc un accident. Trei mașini au fost implicate, dar și o motocicletă. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD. Traficul a fost îngreunat. O persoană a fost rănită. Victima a fost preluată de echipajul SAJ. Nua fost singurul accident de pe A2. La km 176 a fost o tamponare, pe același sens de mers, Constanța București. Autovehiculul implicat în tamponare a rămas pe banda 2, fapt pentru care nu s-a circulat decât pe bandă.

La Pecineaga: a intrat cu mașina în copac

La Pecineaga, din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, un șofer a intrat cu mașina în copac. Acesta era băut. Mai exact,e venimentul s-a produs sâmbătă seara spre duminică când, un bărbat în vârstă de 41 ani din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Pecineaga spre localitatea Ostrov, din cauza vitezei neadaptate intr-o curbă, a pierdut controlul asupra volanului auto, a părăsit partea carosabilă, intrând frontal intr-un copac. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri, care au fost transportati la spital pentru îngrijiri medicale. Conducatorul auto detinea permis de conducere, iar în urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614