REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Val de dosare penale: şoferi BEŢI şi fără PERMIS, pe drumurile publice din judeţ

Val de dosare penale: şoferi BEŢI şi fără PERMIS, pe drumurile publice din judeţ

Replica API 6 iulie 2020 | 17:15 1672

Poliţiştii rutieri constănţeni continuă activităţile de prevenire a accidentelor în trafic. oamenii legii s-au aflat în trafic, şi în acest weekend, ocazie cu care au depistat, din nou, la volan, şoferi beţi şi fără permis. Aceştia s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 10.30, un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Vama Veche, fiind sub sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 15.20, un tânăr, de 21 de ani, care a condus un motociclu pe strada Crinului din Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, fiind transportat la spital cu răni ușoare. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 21.50, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Falezei din localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 23.15, un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localitatății Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 00.00, un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Albinelor din Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 00.30, un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Peștera, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 01.35, un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe bulevadul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 02.20, un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din localitatea 2 Mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Limanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat, la data de 5 iulie a.c., în jurul orei 05.00, un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 39, în localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De curiozitate, din total soferi cati au fost prinsi sub influenta si cati in ebrietate in ultimii 5 ani?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614