REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Val de furturi la Vama Veche. Păgubiţii își caută dreptatea pe rețelele de socializare

Val de furturi la Vama Veche. Păgubiţii își caută dreptatea pe rețelele de socializare

Replica API 2 mai 2017 | 01:40 353

Zeci de mesaje pe Facebook

Zeci de mesaje pe Facebook

Distracția de 1 Mai la malul mării este raiul hoților! An de an, un număr destul de mare de turiști reclamă că au pierdut sau li s-au furat bani, telefoane, genți, chiar mașini. Cele mai multe „plângeri” sunt din Vama Veche. Dar, din păcate, puține ajung la poliție, căci majoritatea își încearcă norocul pe Facebook.

Grupurile de Facebook sunt asaltate în această perioade de persoane care postează mesaje prin care anunță că le-au fost furate diverse obiecte. Cele mai multe sunt pe grupurile de Vama Veche, unde anunțurile prin care sesizează că li s-au furat bani, telefoane, chei sau genți curg în voie, fără soluționare. Majoritatea nici nu se obosesc să meargă pe calea legală și să anunțe autoritățiile locale, căci durează prea mult pentru a declara furtul, după cum precizeză o parte din păgubiți. Mulți vin la mare pentru 2-3 zile și nu se mai obosesc să piardă timp cu organele de poliție, decât dacă li se fură documente importante, telefoane mobile scumpe sau se lasă cu pagube materiale, cum ar fi spargerea mașinilor. Tinerii preferă să anunțe ce le-a dispărut pe Facebook și dacă cineva face în așa fel încât să aibă binevoința să le anunțe că le-au găsit. Totuși, este recomandat ca furturile să fie declarate la poliție pentru a nu favoriza cifra infracționalității.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar in Mamaia nu se fura ?
1
1
numai lume de calitate
2
2
Domnule mare primar, infiinteaza mai repede politia locala, lasa angajarile de fufe la primarie,, te laudai ca faci rahatu praf in campanie. Si Politia nationala mariti statul de politisti permanenti la Vama, lasati luatul cu japca de politisti de la alte structuri pentru sezon, ati uitat experienta anilor anteriori ? A fost ambitia lui Despescu sa infiinteze structura asta insa fara personal, sa rezolve el furaciunile acum,,,eu as trimite toate plangerie pe adresa lui la IGPR,..
4
1
Stim cu totii ca anul asta nu ai avut bani de mare si de aceea ai scris ceea ce ai scris. In Vama Veche, ca peste tot in Ro, unde sunt multi oameni adunati se mai aduna un 5% si scursuri ale societatii, dar pana la ajunge la afirmatiile tale, este un drum lung. Te intelegem SINCER, sunt acrii strugurii, cand vezi la TV ce DISTRACTIE a fost IN VAMA, si tu nu ai fost prezent.
5
4
se pare ca bosorogii pachetari care au stat acasa de 1 mai muncitoresc comunist la care ei se duceau la defilare se oftica.vremea voastra pachetarilor iubitori de pesede a trecut .pe vremea voastra bagati alcool pina cadeati in sant la tara de unde proveniti si acum faceti git ca lumea doarme pe plaja .pt stirea voastra si pe vremea lu ceausescu se dormea pe plaja in vama numai ca atunci nu se fura .acum e pitiponceala multa pt ca s-a facut reclama gen madam martin mult ruj .apropo acum aveti primar psd in vama
8
5
Sa aiba si ei o amintire frumoasa de la mare!
4
3
Pentru cel care s-a semnat normalitate... mai bine pui mana pe un manual de gramatica inainte sa comentezi si sa faci greseli de baza in scriere. Cat despre restul care scriu de vama de drogati, curve si altele mi se face scarba de voi ramaneti cu salam si toti baietii mai tuciurii, urcati-va pe un vapor de carton si plecati intr-o croaziera pe mare .. chiar va rog
4
5
Chiar nu conteaza ca tinerii beau,se distreaza. Conteaza ca sunt mult prea multi hoti liberi si fericiti.
5
2
Inseamna piseciosii si betivii societatii. Ce le poti cere unor oameni care dorm pe plaja?.
8
3
Daca se drogheaza si se inbata pina nu mai stiu de ei.
7
5
uite asa la belantu politiei o sa scrie ca a scazut enfractiunili cu o mie la suta
9
2
la vama veche se aduna ,betivi ,hoti,si curve.
9
9
Cine mai e si corina asta?
16
2
Spunea Corina Martin ca au fost 70 000 de turisti de 1 Mai pe litoral.Unii au fost doar cu scopul de a fura ceva!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102