REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Val de sancţiuni, la Constanța, penru nerespectarea Ordonanţei militare

Val de sancţiuni, la Constanța, penru nerespectarea Ordonanţei militare

Replica API 26 martie 2020 | 14:40 1699

La nivelul județului Constanța, instituțiile abilitate de control fac zi de zi acțiuni de verificare a respectării regimului de izolare la domiciliu/carantină. De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța și de jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, 134 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 94.185 de lei.

În ultimele 24 de ore, 3.136 de persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verificate de forțele de ordine. Pentru această acțiune, au fost angrenați 491 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi din I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța, polițiști locali constănțeni și polițiști ai Gărzii de Coastă.

Important de menționat este că persoanele care nu respectă regimul de izolare la domiciliu vor fi trimise, automat, în carantină instituționalizată pentru 14 zile. De asemenea, persoanele care nu respectă termenii impuși de carantinare, vor fi replasate în acest regim pentru încă 14 zile.

Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce, pe lângă amenzi contravenționale, și pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 2 ani.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 144 de societăți comerciale și PFA.

În acțiunea de transport a românilor repatriați ieri din Italia, 201 forțe de ordine din structurile M.A.I. (I.P.J. Constanța, I.S.U. "Dobrogea", G.M.J. „Tomis” Constanța, I.J.J. Constanța și Garda de Coastă) au participat activ la operațiune.

În ceea ce privește situația actualizată privind COVID-19, la nivelul județului Constanța, bilanțul este următorul: 669 de persoane carantinate, respectiv 5.506 de persoane aflate în izolare la domiciliu.

"Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte toate prevederile Ordonanțelor Militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă doar la deplasările în interes de serviciu sau de maximă necesitate! Nu uitați să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști", este apelul oamenilor legii.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord! Selectie naturala!
0
1
15.28 poate o sa iti dea si tie vreun covidist niste virus si pana oi crapa o sa m ai dai si tu la altii din familia ta si asta e,te-ai dus s au dus,ce sa-i faci selrctie naturala.
3
3
F bine ! Sa ii amendeze. Numai cu 'biciul' se pot responsabiliza multi iresponsabili care umbla dezlegati printre noi . Nu au inteles nimic.
2
4
si ce te fute pe tine grija? ce-i viata ta? e viata lor! tu poarta-ti masca manusile spala-te pe maini stai la 414 km distanta de una si de altul si vei fi SURVIVOR! Dar nu-ti bati tu capul cu ce fac altii! Poate aia vor sa crape sau pur si simplu nu ii iintereseaza daca traiesc sau mor! E o realitate ! Exista si astfel de oameni si nu esti tu ala care o sa-i disciplineze! Nici macar cu biciul!
2
5
Sunt unii care nu respecta nimic de-ai dracului ce sunt ei,insa foarte multi sunt efectiv asa de prosti ca nu pricep nimic din ce se intampla,ba chiar cred ca cineva face misto de toata planeta asta.
3
5
val de prosti precum cei din poza!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102