REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vâlcov: Cine ar îndrăzni să modifice Legea offshore va trebui judecat pentru trădare de ţară

Vâlcov: Cine ar îndrăzni să modifice Legea offshore va trebui judecat pentru trădare de ţară

Replica API 18 august 2018 | 15:19 332

Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, consilierul economic al premierului, a declarat sâmbătă că cine ''ar îndrăzni'' să modifice actuala formă a Legii offshore ar trebui condamnat pentru trădare de ţară.

"Oricât de mult ar ţipa ambasade europene sau alţi haştagişti prin piaţă sau pe oriunde, cine ar îndrăzni - acesta este, bineînţeles, punctul meu de vedere - să modifice actuala formă a Legii offshore, în sensul în care să reducă acele condiţii financiare care au fost aprobate în Camera Deputaţilor la propunerea lui Liviu Dragnea, cred că va trebui judecat pentru trădare de ţară. Pentru că acolo vorbim de 6 miliarde de dolari, pe care statul român îi câştigă în plus faţă de versiunea iniţială a legii şi eu nu cred că cineva va putea iniţia ca acei şase miliarde de dolari să fie mai puţini. Mai mult, oricând putem sta de vorbă", a afirmat Vâlcov într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Potrivit acestuia, "mulţi se dau specialişti şi explică în toate domeniile", dar în realitate este vorba despre procentul pe care îl încasează statul român.

"Totuşi, statul trebuie să încaseze de pe urma resurselor sale. Pentru că nu cred că îşi doreşte nimeni ca să se dea acei metri cubi din Marea Neagră - şi aici vorbim de câteva zeci de miliarde de euro, specialiştii estimează că se vor depăşi 100 de miliarde de euro venituri - iar statul român să încaseze sub 10% din acestea. Cred că ar fi o cruzime şi o nebunie ca cineva să accepte ca acest lucru să se întâmple", a susţinut Vâlcov.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vor sa ia pe degeaba tot din tara asta
0
0
@europeanu proasta pula a fost la curul matii!
0
1
hai sa fim cinstiti! nimeni nu a citit legea aia offshore! nu putem nici sa le facem pe plac americanilor adica sa le dam pe moaca tot, dar nici pesedeului care trage pt rusi! propun sa se adopte exact legea offshore din norvegia! in care statul ia 75 la suta din tot ce se extrage si impoziteaza si activitatea firmelor de profil! sa nu uitam ca manipulare de de ambele parti, atat pesedei cat si pe partea cealalta, userei si penelei! schimbarea incepe cu noi! sa nu mai fim ipocriti si manipulati de nici o tabara!
2
0
@normal : lua-ti-asi fata-n pula de pesedeu ordinar ! Da-ti-asi muie cu cacat tie,pesedeului si sefului tau dragnea ! Huuooo hotilor !!!
3
3
dupa ce schimba legea insolventei ca sa plateasca si realitatea taxe la stat, dupa ce spune ca marile fonduri de pensii private au cumparat actiuni supraevaluate la digi normal ca aceste posturi il desfiinteaza, problema e ca luluta nu mai e sa decapeze si sa toarene dosare la comanda asa ca incepem sa aflam adevarul si cine are neuroni judeca, cine nu, zbiara in piata victoriei manipulat de posturile tv mentionate.
1
2
Asta nu e judecat penal? Ce cauta in fruntea tarii?
5
1
Vorbeste tot un membru din partidul care a vandut toata economia tarii pe nimica toata-2000-2002 nastase cu gazele, titeiul si padurile. Culmea e ca in Africa de Sud, redeventele sunt de 20% si astia parca zici ca sunt eroi ca au negociat 6%. Cu resursele noastre si tot ne jecmanesc altii pentru ca pot cu zdrentele care ne conduc si nu au nici o treaba cu tara ci numai cu buzunarul lor.
5
0
Mai jos au si reactionat doi spalati pe creier.
4
4
Ne meritam, cu varf si indesat, soarta ati votat si acum suportati toti borfasii, puscariasii, agramatii, mafiotii, hotii la drumul mare. Cum este posibil ca acest puscarias sa conduca desrinele tarii?, mai avem o speranta, aceea ca puscariasul dragnea isi va gasi locul de veci, bine meritat, in puscarie
3
4
cine ma leonardo da mucii, ai aranjat tablourile in pereti, lingourile le-ai bagat in perna si acum citesti lozinci, ai fugit repede la botez la baptisti sa scapi de pakate ca te luau dna cu fulgi cu tot, ai dosaru gros ca matzu !
6
4
Constipatu' asta flausat nu trebuia sa fie la parnaie?
9
6
Socoteala e usoara baga ambasadele presiune pe Rezist si manifestatii in strada baga 3 -4 milioane de euro vine Ciolos vinde tot da si putin la Franta ca na vorba aia , si uite asa cu 4 milioane investiti castiga 6 miliarde . Ca mai prosti ca noi nu gasesti prin Europa . Motive gasesc ei sa ne spuna de ce trebuie dat mai ieftin si daca ne impotrivim patim ca turcii pun presiune pe sistemul bancar si fuge euro in sus si leul la vale Am intrat in jocul lor dansam .Austria nu mai trebuie sa vina ca inainte cu armata sa ne cucereasca vine prin sistemul financiar e mai ieftin si te face din butoane
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367