REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vâlcov dă semnalul: Isărescu nu va mai obţine încă un mandat de guvernator

Vâlcov dă semnalul: Isărescu nu va mai obţine încă un mandat de guvernator

Replica API 11 februarie 2019 | 00:06 225

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a susținut, duminică seara, că el și Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), nu pot tinde la această funcție, cauza fiind problemele nerezolvate din spate.

„Și domnul Isărescu, și eu nu putem să țintim acest post (n.red. – de Guvernatorul al BNR), pentru că, în momentul în care ai niște probleme nerezolvate din spate, este bine să nu te duci să încerci la Banca Națională”, a afirmat Darius Vâlcov, duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E unul, Cornel, pupator in cur al lui Isarescu. Da-i inainte, prietene, scutesti mumia asta de igiena intima...
0
0
Au scris unele ziare cum ca b.nationla imprumuta bani de la institutii financiare internationale cu sa zicem 3 la suta da danii bancilor private din Rom.cu 3.5 si fiindca tara are nevoie de banii inprumuta de la aveleasi danci private cu 11sau12 la suta verificati si daca este adevarat luatile banii hotilor datile si o amenda buna iar Muguru se duce acolo unde ii i locu pentru sunminarea economiei nationale nu este adevarat tot ce scriu ziarele dar o verificare nu strica.
0
0
Numai daca vrea Clubul de la Roma.
3
0
isa nu poate fi iertat ptr potlogariile cu cursul valutar la calculul accizelor si sfaturile pro franc elvetian, NU A FOST NCIODATA PRIETENUL ROMANILOR dar decat sa fie schimbat cu bolsevicul de negritoiu care vrea impozit progresiv si diferentiat mai bine sa ramana tot aceasta curvistina batrana
2
1
Isarescu s-a gindit la banca nationala sa-i mearga bine si sa aiba rezultate pe plan international dar nici o clipa la poporul romin sarac si prapadit ! --el a luat si titlul de cel mai bun guvernator in Europa --dar degeaba ptr noi n-a fost un avantaj
3
4
Slavul ce este o pacoste pentru Romania
1
1
Mai copii stati cuminti eu am fost ca voi voi ca mine niciodata . . . ! Nu exista in lumea asta guvernator cu experienta ca a mea , longitudine .!
1
2
suntetit idioti sau spalati pe creier. Isarescu este guvernatorul BNR de peste 25 de ani si a ajuns la o varsta la care NU POATE cere un nou mandat - indiferent de ce spune HOTUL de valcov. Cat despre cate a facut el si BNR pt leu si Ro, timp de atatea guverne, nu-mi da spatiu Replica sa va explic, asta presupunand ca aveti un minim de cultura financiara
12
2
Idiot estu tu, esti in criza cam tot timpul cat e jidanul de isarescu la putere. Indiferent ce simpatii politice ai avea, trebuie sa fii tampit sa nu vezi ca senilul asta si-a batut si isi bate joc de tara!
5
8
Hai. La gara cu asta . Ajunge cu ytzyk asta
5
8
Iditotii astia ne vor baga in criza financiara.
7
6
lui care ia strans ca si altii fara pre mare ...munca, traieste ...cinci generatii fara problema zilei de ...raspoimaine!
8
5
Isarescu, capo di capi al mafiotilor bancheri este momentul sa plece direct la puscarie...
9
8
Isarescu un idiot care si-a batut joc de romanii cu credite. Culmea nimeni nu si-a dat seama pana anul acesta.
11
10
Era timpul. Sa se duca la vie si sa lase smecheriile curva asta batrana.
21
19
Bravo!Buna masura
18
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218