REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vâlcov reacţionează după ce Isărescu l-a numit 'ţăcănit'

Vâlcov reacţionează după ce Isărescu l-a numit 'ţăcănit'

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 277

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, reacţionează după ce guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, l-a încadrat în categoria "ţăcăniţilor".

"Probabil deranjează foarte mult că au început să apară tot mai multe întrebări, atât din partea Guvernului cât și din partea Parlamentului. Întrebări legate de implicarea Băncii Naționale și a băncilor în stabilirea ROBORULUI și acuratețea situației. Când pui atâtea întrebări probabil deranjezi. O persoana pusă la colț începe să jignească", a declarat Darius Vâlcov la România TV, conform stiripesurse.ro.

„Deci termini bine anul, inflaţie mică, dobânda rezonabilă 2,5% (....) La sfârşitul anului vasul plutea bine şi vine un ţăcănit şi începe să-l zgâlţâie aşa... ce poţi să faci? Înainte de Crăciun, nici nu te trezeşti bine.. Deci au fost.. a fost şi ordonanţă, a fost şi turbulenţă şi neînţelegerea. Dacă eu nu am înţeles despre ce este vorba, ce să înţeleagă alţii?”, declarase anterior Mugur Isărescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cat de incoerent este in exprimare. Intrucat omul gandeste in cuvinte, e clar ce e in capul ramolitului astuia de Isarescu... Afara cu el, URGENT!
2
0
jidanescu a expatriat tezaurul romanicii pe vreme de pace,zice ca la londra dar realitatea numai el stie,asa ca leutul este descoperit in fata unui atac coroborat al multinationalelor prin comparatie cea patit lira turceasca ar fi nimic
2
2
Bai slugilor eu beau vin nobil nu zeama de electrozi ca voi!
0
0
De ce Romania nu mai are poanson pentru lingourile de aur? Ce a pazit acest individ care zace acolo fara sa fie ales de cineva. Care banca nationala? Astia chiar se situeaza deasupra legii si nu vor rapunde niciodata?Din 1990 banaca nationala nu mai este a Romaniei.
3
2
Economia tinde catre echilibru. PSD a stricat echilibrul firesc marind veniturile celor care nu muncesc si micsorand veniturile celor care muncesc. Cei care muncesc eficient vor gasi cai sa si pastreze pentru ei atat cat trebuie. Daca nu vor reusi se vor opri din munca.
6
6
Este capo di capi mafiotilor jidanesti care sug seva umanitatii. Bancherii au intrat in trepidatii...
10
2
Romani prosti chiar nu v-ati saturat de Isarescu cel care de 30 a facut ce a vrut dar mai ales distrus economia tarii. Cine i-a permis sa duca aurul tarii la Londra? Cine i-a permis sa distruga toata industria extractuva a aurului spunand ca nu mai este nevoie de aur peste rezerva de 103 tone. Cine a aranjat imprumuturile externe de 20 miliarde de dolari ca sa acopere gaurile bancilor straine. Este un vanzator de tara infatuat si prost.
11
7
Doi boschetari
8
6
dl isarescu i s-a adresat cat se poate de politicos, acestuia trebuie sa i te adresezi cu apelativul- puscariasule
20
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614