REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Valentin Preda, prietenul lui Radu Mazăre, 'dispărut' în Madagascar!?! Ce a făcut, de fapt!

Valentin Preda, prietenul lui Radu Mazăre, 'dispărut' în Madagascar!?! Ce a făcut, de fapt!

Replica API 5 ianuarie 2018 | 22:46 905

Fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor și fost consilier al lui Mazăre, Valentin Preda, a fost dat "dispărut"! Acesta răspunde cu greu la telefon, iar surse judiciare au reiterat, miercuri, 3 ianuarie, că nu e exclus ca Preda să fi plecat din ţară odată cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Destinaţia: Madagascar.

Radu Mazăre a anunţat că se află în Madagascar şi că nu intenţionează să revină în România, întrucât face demersuri pentru a obţine azil politic.

Revenind la Valentin Preda, acesta este anchetat în mai multe dosare la DNA, inclusiv unul în care este coleg cu Radu Mazăre. Mai mult, Preda are condamnare pe fond de șase ani cu executare, iar în ianuarie 2018 ar fi urmat să se pronunțe sentința definitivă.

În realitate, Valentin Preda s-a prezentat joi, 4 ianuarie, la sediul IPJ Constanţa, pentru a da cu subsemnatul, el fiind sub control judiciar.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/dna-cere-judecarea-urgenta-a-lui-radu-mazare-ce-a-decis-inalta-curte-340940/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarat ,gasca mazare a furat ,a dansat samba si iarasi au furat!Dar voi,voi constantenilor ce ari facut cand astia furau chiar sub nasul vostru.Stim cu toti,voi il votati si dansati cu el tinand in brate cate o sticla de ulei si un pui congelat.De aceea meritati sa fiti considerati,de copii si nepotii vostrii,ca partasi la propasirea hotiei si distrugerea acestui oras.Nici in ultimul ceas nu v-ati trezit si ,la ultimile alegeri ati ale tot unul din gasca celui ce va jefuit.
0
0
Judetul Constanta inclus Cta a fost distrus si furat de cartitele care s au invartit de la revolutie pina astazi distrugand statiunile sau folosindule in interes personal terenuri vandute portul distrus si folosit pentru trafic si contrabanda a politicienilor din Ro in timp ce acest clovn de primar va dansa samba cu alte drogate prin caruri alegorice cumpara si vindea ce apartinea voua tuturor a inlesnit mafii dupa mafii a medicamentelor a spitalelor distruse imputite ex spitalul militar mizerabil si vechi cu medici spagari si dupa spaga toti au clinici ,toti borfasii sant actionarii portului
0
0
Daca nu era Radu Mazare la cta va mancu cainii ba labagiilor daca Mazare nu era primar erati la fel ca Medgidia , ba retarzilor !!! Ar trebui sa schimbati statuia cu lupoaica si sa puneti una cu Radu Mazare!! Jegosilor !! Sa dea D-nz sa vina unu dala la primarie sa nu faca nimica 10 anii si o sa vad atunci osa votati PSD cu 2 mainii!!
0
6
Radu a vrut sa-l ia pe Valentin in Madagascar ca sa aiba pe cine sa-l futa in cur ! Si pentru retardatul de sub mine, . . . . . . .sub mine sa ramai ca sa-ti dau la trambitza si sa-ti rup fashul !!!
2
1
jegosii de la psd i-au dat ma-tii la muie , pe cand filipinezii au futut-o ....si ai iesit tu , curva retardata !
1
2
ieri sau alaltaieri, ne informai ca este cu mazare in madagascar. azi ne spui ca a dat cu subsemnatul la ipj ct. maine ce ne mai spui? voi, ca jurnalisti, verificati stirile inainte de a le manca? daca mergeti dupa barfe...apoi numai jurnalisti nu va numiti!
7
1
moarte voua! moarte ciumei rosii!!! moarte tiganilor! moarte machidonilor! moarte ungurilor! moarte tuturor nationalitatilor conlocuitoare din Romania!!! nationalitatile conlocuitoare care au au ajutat pe jegodsii de la putere, ei fiind curve politice. Au capusat tara fiind pe interes!, aceste nationalitati conlocuitoare!!
6
6
Un alt barbat, cu ghilimelele de rigoare. Si el si clownul dunt doar doua pizde roase de lasitate.
5
5
Multi cretini pe lumea asta! Mai nesimtitilor, daca tot nu va duce capu' sa comentati informatiile din reportaje, macar nu mai injurati. Ori sunteti atat de cretini incat nu puteti fute singuri.. Boilor mancatori de cacat si mocangii nenorociti care votati psd in speranta ca primiti macar o balica moca sa o rumegati...tampitilor
5
5
Stiu ca ii sugi din pizda codrutei.
8
13
Moarye ciumei rosii!!!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218