REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Valentin Trofin, candidat PRO România pentru Camera Deputaților: „Susținem redeschiderea școlilor, în condiții de siguranță!“

Valentin Trofin, candidat PRO România pentru Camera Deputaților: „Susținem redeschiderea școlilor, în condiții de siguranță!“

Replica API 19 noiembrie 2020 | 21:26 2201

Avocatul Valentin Olivian Trofin, candidat pe listele PRO România Constanța pentru Camera Deputaților, spune că orele trebuie să se desfășoare la școală, mai ales în mediul rural, unde nu sunt condiții pentru a se face cursuri online, dar unde se pot respecta măsurile de siguranță.

Valentin Trofin

„Noi, echipa PRO România, susținem redeschiderea școlilor, în condiții de siguranță, pentru a nu distruge copiii și tinerii. Actualul guvern ignoră realitatea românească și faptul că aproape jumătate din populația României trăiește în mediul rural. Nu știu cum își imaginează membrii acestui guvern că în zonele rurale, unde școala s-ar putea desfășura normal, cu respectarea normelor, dar nu se pot face cursuri online, se poate aplica aceeași regulă ca în orașe", declară avocatul. „Sunt sate în România care nu au nici curent electric, sate care nu au acces la Internet și noi ne mințim că putem să facem școală online! Un copil de 7 sau 8 ani care chiar dacă are acces la Internet, chiar dacă are tabletă sau laptop, cum va învăța să scrie sau cum va învăța elementele de bază? Veți spune, ”bine, dar dacă știe să se joace, va știi să folosească și platformele de elearning”, eu va zic că una este să știi să te joci și alta este să poți învăța online. Dacă nu mă credeți, vă invit să participați la o astfel de oră online și să vă puneți în locul copilului dumneavoastră. Când lucrezi online apar probleme de comunicare, probleme cu platformele, probleme cu conexiunea la Internet!", arată candidatul PRO România pentru Camera Deputaților.

Cod mandatar financiar 11200008

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614