REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Valentin Vrabie

Valentin Vrabie

Replica API 9 mai 2018 | 00:00 567

Primarul din Medgidia nu se lasă! Anunță pe Facebook că va organiza un miting de amploare, care ar putea să-l depășească pe cel organizat de PSD la București, la cum se fac strigările. Eh... Vrabie dorește să dea apă gratis la biserică, spital, dar nu pe banii lui... Așa trec mai nou proiectele de hotărâre prin Consiliul Local? Printr-un miting?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un boschet prost si manglitor. Mai nou e si tzepar gaozaru asta .Rusinea Medgidiei .
2
2
Au mai fost si alti primari inainte cu permisul suspendat pt bautura.si care-i problema? important e ce face pt oras.lasati cacanariile astea si treziti-va ,medgidieni.stati in casa si asteptati numai primarul sa faca ceva.ridicati-va si sustineti-l!
2
3
Un alcoolic icompetent si analfabet.Asta este rasul Medgidiei s-a facut de tot cacatul.Un distrus de om mincinos si tepar..jeg uman
5
4
dupa cat s-a furat in 12 ani de mandat pintilie, nu-si va mai reveni medgidia in 20 de vieti de acum incolo
5
2
Ce a facut Pintilie pentru Medgidia nu vor face astia in zece vieti!
3
4
Nu a facut contract cu voi si repede il criticati?? Asta inseamna presa in ziua de azi? Sau aveti ordin de la seful de la RAJA?
8
2
Mache, sa vina iar IORDACHE , SA VA DE PE LA .......
1
2
de la pintilie si moinescu a mai stat prin primarie vreo 2 mandate si iordache cu gasca lui de aia nu zici nimic? sau cu astia furai cot la cot si o duceai bine
4
6
Bre , sa se dea la spital si la scoli , dar nu la biserici , ca smecherii astia de popici o vand pe post de agheazma ...
5
1
Aloo!Orasul e pe butuci de pe vremea lui pintile cu clanurile lui.Moinescu a continuat cu datoriile,petrecerile de la stadion cu apropiatele lui care dansau pe masa,cu clica lui.Moinescu-permis suspendat prins baut la volan,interlopi,pistoale.La ce ne-au folosit diplomele si titlurile lui moinescu?ca incerca sa ne vanda unor americani cu sediul intr.un apartament din bucuresti.Asta a fost Medgidia 16 ani.Atunci de ce n-ati urlat?Acum de cine sunteti platiti,medgidieni,ce interese aparati?Puneti osul la treaba !
8
2
Am urmarit de-a lungul timpului activitatea primarului Vrabie si chiar a dovedit ca se implica pentru cetateni! A facut multe lucruri bune si de aceea Medgidia n 4 ani va fi transformata complet. Succes in continuare indiferent de piedicile pe care vi le pun unii sau altii!
6
10
Asta-i sefu meu ANALfaBOSS Pinochio cel mai vestit primar din RO care a reusit sa puna pe chituci un municipiu in mai putin de jumatate de mandat. Un incompetent. Este cel mai prost primar din istoria Medgidiei care minte si manipuleaza populatia doar pt propria lui imagine pe bani publici sparti pe petereceri fara rost. Merge pe acelasi tipar ca la Pestera dar nu-i mai merge, la Medgidia lumea nu e proasta si-a dat seama de manevra asta si o sa i-o traga tare golanului astuia din poza. Si el stie asta..
12
8
Vrabie e un bou si un betiv!
12
8
UN MARE BOU.
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218