REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Valentin Vrabie, curtat de „bunul prieten” Felix Stroe să revină la PSD

Valentin Vrabie, curtat de „bunul prieten” Felix Stroe să revină la PSD

Replica API 7 decembrie 2015 | 00:00 231

Milioane de luminiţe, în ajun de sărbători, la Peştera

Milioane de luminiţe, în ajun de sărbători, la Peştera

Felix Stroe şi Valentin Vrabie

Dacă în această perioadă poposiţi în localitatea Peştera, veţi avea impresia că aţi păşit într-o altă lume. Valentin Vrabie a oferit, încă o dată, un exemplu, arătând că o comună poate fi transformată într-un loc de poveste. Primarul s-s-a întrecut pe sine, în ajun de Moş Nicolae, atunci când la orele 18.00, a dat startul sărbătorilor de iarnă. Milioane de luminiţe au creat un peisaj magic, desprins, parcă din basme: copaci împodobiţi, ghirlande luminoase, sania Moşului sclipind.

Primăria Peştera, prin primar Valentin Vrabie, a lansat invitaţia către toţi locuitorii din comună, dar şi către cei din judeţul Constanţa, să ia parte, în ajun de Moş Nicolae, la evenimentul care prevesteşte apropierea celei mai mari sărbători din an: Naşterea Mântuitorului. Sâmbătă, de la orele 18.00, pe scena special amenajată centrul comunei, a urcat una dintre cele mai bune voci din România, Paula Seling, însă alături de ea au păşit şi primarul Valentin Vrabie, dar şi prietenul lui, Felix Stroe, directorul SC RAJA SA şi preşedintele PSD Constanţa.

În acel moment, milioane de luminiţe de Crăciun care au împodobit copacii, ghirlande luminoase, sania Moşului s-au aprins în câteva secunde, în aplauzele miilor de participanţi la eveniment. O atmosferă pe care doar visezi s-o vezi în Constanţa. Cei prezenţi au rămas muţi de uimire şi au spus că nu au mai întâlnit un asemenea peisaj, nici măcar în filme. „Minunat!“, „Splendid!“, „Niciodată n-am văzut aşa ceva!“ au fost câteva dintre exclamările celor prezenţi. Bucuria afişată pe feţele participanţilor nu a putut decât să-l bucure pe alesul local Valentin Vrabie.

„Atâta timp cât satisfacţia pe care o am în acest moment este nemărginită, nu mai contează cât timp a durat să amenajăm această zonă. Sunt foarte mulţi oameni care au venit. Am gândit, acum opt ani, o poveste pentru copii, în primul rând, dar şi pentru adulţi. Din lipsă de fonduri ca să achiziţioneze această poveste, an de an am achiziţionat câte puţin. Am aranjat lucrurile astfel încât nimeni să nu-şi închipuie ce-am gândit eu. După opt ani, am închis această poveste. Merită efortul pe care l-am făcut. Atunci când am văzut pe chipul oamenilor bucurie, satisfacţie, felul în care oamenii mi-au mulţumit, merită! În fiecare an, participă din ce în ce mai mulţi oameni, asta înseamnă că ceea ce realizez, este pe placul lor.

Până pe 7 ianuarie, vor fi acţiuni specifice sărbătorile de Crăciun, pentru că este Naşterea Mântuitorului, iar naşterea e speranţă. Le doresc “La mulţi ani“ tuturor! Dacă suntem mai buni, dacă atunci când e nevoie ca această societate, pe care o vedem că merge într-o direcţie greşită, am pune umărul, am corecta, am da la o parte toată răutatea, atunci, viaţa noastră se va schimba în bine. Avem datoria pentru copiii noştri şi nepoţii noştri să lăsăm în urmă o viaţă suportabilă“, a declarat Valentin Vrabie. Impresionată de cadrul magic din Peştera a fost şi singurul politician invitat la eveniment, în speţă Felix Stroe, directorul SC RAJA SA.

„E o poveste frumoasă care a trecut de la stadiul de poveste, la realitate. În seara aceasta, sunt un cetăţean al oraşului Constanţa care şi-a vizitat un prieten. Un prieten drag, un om deosebit. Ne leagă o prietenie de mai bine de 12 ani. Acest om, cu un suflet luminos, a înţeles, încă o dată, să dea o parte din lumina lui celor care l-au ales primar: oamenilor. Într-un asemenea cadru magic, cu toţii devenim copii. Doresc să transmit constănţenilor un sfârşit de an liniştit,cu sănătate, cu bucurii şi împlinirii, speranţe şi proiecte mai bune pentru anul ce vine“, a conchis Felix Stroe. Întrebat de jurnalişti dacă l-a chemat pe Vrabie înapoi în PSD, Stroe a declarat că PSD-ul ar avea numai de câştigat dacă Valentin Vrabie s-ar alătura echipei.

Vedetele care au întreținut atmosfera în ajun de Moș Nicolae la Peștera au fost, de-a dreptul, impresionate de ceea ce au găsit în această comună. Roxana Nemeș, de exemplu, se aștepta la lucruri bune din partea alesului local, căci auzise despre el. „Am auzit multe lucruri frumoase despre Peștera. Acum, când am ajuns aici, am văzut atât de frumos împodobit și chiar e un lucru foarte mare că se ocupă. Mă așteptam, pentru că știu câte lucruri frumoase face pentru comună. Am rămas impresionată“, a spus Roxana Nemeș.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614