REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Valentine’s Day pentru constănțeni: de la petreceri în cluburi, la concursuri cu bilete la film pentru amorezi

Valentine’s Day pentru constănțeni: de la petreceri în cluburi, la concursuri cu bilete la film pentru amorezi

Replica API 14 februarie 2018 | 00:58 304

foto: Mandala Events

Ziua îndrăgostiților este o sărbătoare importată de peste ocean. Însă, nu există an fără evenimente dedicate pentru cuplurile din România. La Constanța, toată săptămâna este una dedicată iubirii și pasiunii, iar localurile, cluburile, cinematografele, chiar și CFR sunt pregătiți cu multe surprize.

Astfel, în luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2018, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți/parteneri de călătorie cu trenul. Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută și în aceeași zi. În plus, îndrăgostiţii curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător. Aşadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/ declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători.

Mandala Events organizează o petrecere de amploare în stațiunea Mamaia (fostul restaurant Parc), pe 14 februarie, de la ora 19:00, unde Pindu și Răzvan Grosu vor întreține atmosfera. Nu vor lipsi nici surprizele, așa că cei care aleg să își petreacă Ziua Îndrăgostiților acolo nu vor regreta nimic.

Pentru cei singuri sau pentru cuplurile care nu cred așa mult în această zi, există un concert dedicat lor - Anti Valentine's Day cu trupa Țapinarii, concert care va avea loc în Club Doors, pe 18 februarie. Concertul s-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la kitsch, la consumerismul de prost gust, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este un concert alternativ, destinat persoanelor sincere fie că sunt sau nu într-o relație.

Nikos Papadopoulos va concerta la Restaurant Zebrano pe 14 februarie, pentru toți cei care vor să petreacă grecește cu iubirea în jur. Prețul unui bilet este de 20 de lei. Sâmbătă, de la ora 20:00, în club Goblin va avea loc o petrecere dedicată iubirii, dar și filmului „50 Shades of Grey Freed”, care rulează în prezent în cinematografe. De asemenea, clubul va organiza un concurs, iar câștigătorii vor primi 2 bilete la filmul menționat.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai si dansam psd,pnl,alde,maghiari si restul; Unde e dragoste nu exista partid!
0
0
La Mandala petrecerea este organizata de Nicu Rosu,nu organizeaza cei de acolo.Dar lui Nicu pag de fb i-a fost inchosa si i s-a sters ev.Acum Evren cauta sa promoveze si el ev cerand pe lanunu si la altubsa ii dea share la ev.Pe afis si scrie Nikki events.Multumim dar nu suntem cu psd.
2
0
Atat stiti.Sa va destrabalati in cluburi.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218