REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Valentino, interlopul care s-a dat zmeu în fața mascaților, în buricul Constanței, a rămas fără avocat?!

Valentino, interlopul care s-a dat zmeu în fața mascaților, în buricul Constanței, a rămas fără avocat?!

Mirela PASCAL 5 iunie 2023 | 00:00 6430

Pe 7 martie a.c., în jurul orei 19:30, scene desprinse din filmele cu interlopi au avut loc pe bulevardul Tomis din Constanța, în fața fast food-ului Pui cu Bacon. Un individ de 32 de ani, care a fost la un pas să fie lovit de mașina mascaților SAS după ce a traversat neregulamentar, a creat un adevărat spectacol, amenințând polițiștii și devenind agresiv, oamenii legii fiind nevoiți să-l încătușeze. Asta sub privirile iubitei sale care urla ca disperata și înjura ca la ușa cortului. Șmecherul care și-a umflat mușchii este, așa cum bine se știe, Andrei Valentin Șerban alias Valentino, cunoscut pe plaiurile mioritice după scandalurile în care acesta a fost implicat. Trimis în judecată pentru ultraj, Valentino a avut pe 31 mai primul termen de judecată... care s-a amânat, pentru garantarea dreptului la apărare a inculpatului.

Valentino, interlopul care s-a dat zmeu in fata mascatilor, in buricul Constantei, a ramas fara avocat?!

Pe 31 martie, Valentino a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce a creat spectacol pe bulevardul Tomis din Constanța, pe 7 martie. Acesta a inițiat un scandal, după ce a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis și a fost la un pas să fie lovit de autospeciala mascaților SAS. Neștiind cine se află la volan, Valentino a vrut să-și umfle mușchii în fața iubitei. I-a amenințat pe polițiști, devenind din ce în ce mai agresiv. În tot acest timp, iubita lui urla mai ceva ca-n mahala, trezind tot cartierul.

Pe 31 mai a ajuns în fața magistraților, la primul termen de judecată în dosar, însă a cerut amânarea cauzei, pentru garantarea dreptului la apărare. Ședința a fosta mânată, astfel, pentru 28 iunie a.c. Până atunci, va sta în arest la domiciliu, după ce Judecătoria Constanța a constatat, tot pe 31 mai, legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu, menținând măsura pe o perioadă de 60 de zile, urmând a fi verificată cel mai târziu la data de 29 iulie a.c.

Video:

Valentino, victimă în cazul pistolarului de la Filicori

Șmecherul Andrei Valentin Șerban, zis Valentino, este un personaj cunoscut în orașul Constanța prin implicarea în diferite scandaluri, alături de interlopii orașului. Vă reamintim că, pe 17 noiembrie 2020, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații. Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediu pentru audieri. În urma folosirii armamentului au fost rănite ușor 2 persoane, bărbați. Victima a fost Andrei Valentin Șerban, zis Valentino.

Șmecherul Valentino a fost condamnat, pe 15 iunie, de către magistrații Tribunalului Constanța, la 1 an și 5 luni de închisoare

Totodată, la data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întorcându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină exista un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinile și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit cu pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și a plecat. Și lista poate continua!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vinde droguri în constanta că pâine caldă piata Griviței zona spital mare
0
0
Homosexualilor a racut schimbare se avocat pisamas pe tine care ai favut articolu si pe homolesbieni astia care comenteaza anonim
4
0
Valentyno poreclit VASELYNO
0
2
Cu ce sa plateasca lache asta avocatul, cu saorma de la pui cu bacon?
12
2
Asta e homolau, ii place cardanul
6
1
VA DA GINGII NON STOP
5
5
Asta nu e bulanu' ala de se poza in piscina cu alt bulan? Lol
30
1
Valentino pregateste Vaselina tipi foarte misto asa cum ne place noua
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699