REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Valer Iosif Mureşan

Valer Iosif Mureşan

Replica API 11 iulie 2019 | 00:00 1065

Începe numărătoarea inversă pentru primării. Se pregătesc intens candidaţii din judeţ: la Mihail Kogălniceanu, staţi liniştiţi, nu e mare surpriză! Fostul primar Valer Iosif Mureşan plănuieşte să candideze din nou, iar rezultatul e previzibil: va ţipa ca din gură de şarpe că l-a furat la vot actuala primăriţă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasatil ba pe Fotuol in pace ca are angajari de facut si nu se poate concentra la cat trebe ca oricand e loc de mai mult!
9
1
Baaa legea este eu. daca vine asta primar eu nu mai pot sa sparg la pacanele banii sindicatului si nici sa regulez nevasta politistului. De nusulica ce sa mai spun ca abia am rezolvat scandalul de sex oral cu barcaru.....
10
1
Dar cand actuala negocia cu Felix,trecerea in barca Psd...s a uitat?ori nu suna frumos acum?
13
4
Muresan e istorie la Kogalniceanu. Toate leprele care erau langa el l-au tradat si au trecut la Belu Anca care la alegerile europarlamrntare l- a umilit pe Tutuianu! Cu alte cuvinte Belu Anca e strong iar pesedistii la Kogalniceanu sint vai mama lor!
19
1
Ba Ancuta asta e femeia tigru care ea le rezolva pe toate ca turma aia de icopetenti din juru ei sta la Titi orensir in timpu programului la ciorbe si cafele iar viceprimarul Dan e pe facebook in timpu programului si da like la toate cacaturile non stop non stop astai munca lui?!
23
4
Spre deosebire de Muri, Ancuta a facut mult bine a dat servicii la primarie la o multime de casnici, someri si muritori de foame ca Mavrodina, Lupu care pana la 45 de ani nu prea a avut servicii, Dina umflatu care ce servici la primarie are ca mai mult e pe acasa, Dumi care face taxi in timpul programului, nevasta lu vicele care din gogosereasa somera a facut-o Ancuta directoare care negoviaza contracte de miliarde! Bravo Ancuto ca ai mila de toti poate ii gasesti si lui Hoatza un servici!
24
4
Gaborul magharesc Moroszanyi trebuie impuscat' iar barbata lui machidoanca bagata in puscarie! Killerul ceausist a distrus multe veiti cand era mare boss comunist in "armata". Cat timp a fost mercenar mazaren, s-a imbogatit furand la patru labe!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614