REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Valu lui Traian a sărbătorit Ziua Recoltei aşa cum şade bine celei mai mari comune din Dobrogea

Valu lui Traian a sărbătorit Ziua Recoltei aşa cum şade bine celei mai mari comune din Dobrogea

Replica API 22 septembrie 2014 | 01:08 337

Valu lui Traian, una din cele mai mari comune din România şi, probabil, cea mai mare din Dobrogea, cu o populaţie şi economie mai dezvoltate decât multe localităţi cu titlul oficial de oraş, a serbat Ziua Recoltei, duminică, 21 septembrie, în stil mare. Mii de oameni au fost prezenţi la sărbătoarea organizată de primarul Florin Mitroi, iar aşteptările nu le-au fost înşelate. Oamenii au înţeles că şantierele care străbat comuna de la un cap la altul sunt tocmai pentru comfortul lor şi s-au adunat la petrecerea organizată de primărie, pe strada Floarea Soarelui, din cartierul nou de case, participând la o sărbătoare care a durat până după miezul nopţii.

Au venit să le cânte locuitorilor din Valu artişti precum Clejanii, Liliana Mitrana, Cair Enter, Sorin Şuteu, Ionuţ Dolănescu, Iancu Gana, Mariana Fătu, Mariana Culda, Ionuţ Galani, Mariana Edulescu, Mirela Pană, Cristian Proca şi Aurel Sava. „Vă mulţumesc că mi-aţi fost alături în ultimii 10 ani şi mi-aţi acordat încrederea dumneavoastră, dar mai ales pentru că aţi înţeles că realizarea oricărui proiect presupune amânarea altora. Nimic nu poate fi realizat fără un disconfort iniţial, însă, pentru că în viitorul apropiat, noi şi copiii noştri să beneficiem de un trai mai bun, era nevoie să investim în viitorul lor. Şantierele care au creat şi creează încă un disconfort le asigură o localitate cu şcoli şi grădiniţe moderne, reţea de gaze şi canalizare şi multe alte beneficii”, le-a spus transmis primarul Florin Mitroi celor peste 20.000 de locuitori ai localităţii Valu lui Traian.

„Profit de ocazie să anunţ că asfaltările în comună vor începe după ce se termină de introdus reţelele subterane, deci este încă necesară răbdarea noastră. Cei care sunt băştinaşi conştientizează, cu siguranţă, cât s-a dezvoltat comuna în deceniul în care am fost primar şi ştiu că nici o modernizare nu s-a putut face fără a crea, mai întâi, un disconfort. Celor care s-au mutat mai târziu alături de noi le este, cu siguranţă, mai greu să facă diferenţa, însă am certitudinea că, după ce întreaga localitate va avea canalizare şi gaze - ceea ce nici Constanţa nu are peste tot!- iar drumurile se vor asfalta, şi ei îmi vor acorda încrederea lor”, a mai spus primarul Florin Mitroi. Una peste alta, Valu lui Traian a devenit una din cele mai mari şi mai bogate comune din România, mii de constănţeni şi nu numai alegând să se mute aici, an de an, astfel încât localitatea să numere acum aproape 20.000 de oameni, motiv pentru care se lucrează non stop pentru ca oportunităţile să ţină pasul cu cei care aleg să trăiască în aceste locuri.

Laurenţiu RADU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614