REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Valu lui Traian îşi extinde reţeaua electrică. Iată ce băieţi deştepţi au prins contractul!

Valu lui Traian îşi extinde reţeaua electrică. Iată ce băieţi deştepţi au prins contractul!

Replica API 19 ianuarie 2018 | 00:12 1328

Contracte de zeci de milioane cu statul

Contracte de zeci de milioane cu statul

Primăria din Valu lui Traian va plăti peste 2,1 milioane de lei pentru extinderea reţelei electrice din localitate, în urma unei cereri de oferte la care s-au înscris patru firme. Câştigătoare a fost desemnată o societate cu experienţă în domeniu, cu zeci de milioane de lei încasaţi de la companii cu acţionariat de stat şi cu o conducere alcătuită din oameni care au lucrat sau lucrează la coloşi precum Transelectrica sau Enel.

Primăria Valu lui Traian a atribuit pe 16.01.2018 un contract privind servicii de „proiectare şi execuţie lucrări extindere reţea electrică de interes public, zona lotizată F”. Valoarea estimată iniţial a lucrărilor a fost de 2.920.855 lei, fără TVA, iar la procedura lansată de primărie în septembrie 2017 s-au înscris patru firme: Elcomex IEA SA, Elmont Construct SRL, Pet Communications SRL şi Sielbol SRL. Câştigătoare a fost Pet Communications SRL, care s-a angajat să ducă lucrările la bun sfârşit pentru 2.136.928, 02 lei, fără TVA.

Firma construieşte un sat de vacanţă

Pet Communications SRL Constanţa are ca domeniu de activitate lucrări de instalaţii electrice şi a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 14.734.239 lei şi un profit net de 737.024 lei, cu 92 de angajaţi, dar şi datorii totale de 2.121.977 lei. Firma o are ca unic asociat şi administrator pe Constanţa Suciu. În iulie 2017, Pet Communications SRL a obţinut de la Primăria Constanţa un certificat de urbanims pentru construcţia unui sat de vacanţă în Camping Popas Cişmea. Firma a primit în ultimii ani zeci de contracte, în valoare totală de 14.000.000 de euro, de la companii precum Enel Distribuţie Dobrogea, Enel Distribuţie Muntenia, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa etc. Un lucru interesant la această firmă este legat de numele celor care au deţinut sau încă au funcţii de conducere, dar care apar şi în managementul unei companii de stat. Astfel, Teodor Stoenescu din Pet Communications este director la Transelectrica Constanţa, Ion Renţea şi Eugen Anicăi apar ca directori la Pet Communications, dar şi şefi serviciu la Transelectrica, în timp ce Lavinia Dragotă şi Radu Timofte se regăsesc atât la Pet Communications, cât şi la Enel Distribuţie Dobrogea.

Rocsana CIRSTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rocsanel ! Cei care conduc publicatia in care tu te-ai inchipuit cateva momente Cristian Tudor Popescu al Constantei si-ar face un bine sa te dea afara cat mai repede, si sa se disocieze de tine, pentru a nu se trezi tarati prin tribunale si sa plateasca cheltuielile de judecata si daunele morale care se vor solicita .Vrei sa-ti mai dau exemple de minciuni ? Nu, o sa le afli singura . Cine te-a indemnat sa scrii ceea ce ai scris, ori a facut misto de tine, ori ti-a dat un test de inteligenta la care ai picat, sau ti-a intins o capcana . In orice caz te asteapta o perioada incarcata pe viitor
0
0
Rocsanico daca te-ai crezut cumva 5-10 minute desteapta si inspirata ai gresit . Marele tau articolas este un sir de minciuni si afirmatii nefondate . Acum poti sa te pregatesti pentru un lung sir de procese pentru prejudiciu de imagine adus celor pe care i-ai enumerat . Exemplu : vacuta tatii, domnul Stoenescu este pensionar de 4-5 ani de zile si se poate angaja unde vrea si fara sa-ti ceara tie voie . Este necesar sa cera acordul tau o firma ca sa mearga la o licitatie . Pregateste punguta ca o sa ai cheltuieli pe care nici nu te-ai gandit vreodata .
2
1
Pentru actualul salariat: felatie faceti?
4
7
Raspuns pt cei de mai jos:Daca nu o cunoasteti pe d-na Suciu si firma pe care o detine va rog sa nu mai vb. Este cea mai corecta d-na, sefa din toate firmele de Electrice din Cta.Este f corecta cu toti salariatii. Nu mai aruncati cu noroi daca nu o cunoasteti. Sefa sa va dea Dumnezeu sanatate multa si sa ne fiti alaturi in continuare. Doar firmele colaboratoare pot vb urat. invidia.
5
4
Enel o companie de hoti si cretini care isi bate joc de populatie,la prima pala de vant cad liniile de tensiune de parca sunt din hartie si stam in frig si fara apa ca pe vremea lui Burebista. Desteptule tot psd-ul este de vina si pentru asta ?????????? Toti hoti sunt la Enel cu salarii de sute de milioane pe bani nostri care te tin zile intregi in mizerie si intuneric ca nu sunt in stare sa refaca o avarie si sa investeasca pentru a preveni asemenea avarii. Rusineeeeeeeeeeeee
1
0
Cei mai inculti oameni si prosti scursurile societati le gasiti in psd
4
0
Firmele agreeate de catre enel . Sunt detinute de lucratori enel . Este o vrajeala ca pulimea sa creada ca firmele sunt independente dar de fapt merg mana in mana cu enel . Cat despre enel am o parere foarte proasta . Multa birocratie si umilirea clientilor . Ca sa poti sa obtii un bransament sao sa schimbi tensiunea , ai nevoie de nervi de otel . Sper ca pe piata sa intre si alta , sau late firme care sa putem pleca de la enel .
8
6
Voi intre voi v-ati facut firme si lucrati la doua capete ca nimeni sa nu mai manance o paine cinstita.Ati furat si distrus tara prin tot felul de matrapaslacuri jegoase cu oameni de doi lei ca voi.
10
7
Nu cred ca e o coincidenta.petru un comision castigi un contract
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102