REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vama Veche, de la polul petrecerilor… la polul gunoaielor!

Vama Veche, de la polul petrecerilor… la polul gunoaielor!

Replica API 3 mai 2017 | 00:26 216

Minivacanța de 1 Mai s-a încheiat, iar turiștii au părăsit în același mod alert cum au și venit stațiunile de pe litoralul românesc. Și în acest an, în topul preferințelor s-au regăsit Vama Veche și Mamaia. Din păcate, nu au lipsit nici mormanele de gunoaie lăsate în urmă de tineri și nu numai. De exemplu, în Vama Veche, gardul unei locuințe a devenit o “expoziție” de pet-uri și sticle de alcool.

Turiștii care au luat cu asalt litoralul românesc au lăsat o reală debandadă în urma lor. Cel puțin în Vama Veche, gardurile caselor din localitate au devenit suport pentru expoziția de sticle și pet-uri goale. “Este incredibil ce au putut face acești tineri cu gunoaiele. La fiecare pas trebuie să ai grijă să nu calci pe cioburi sau alte minuni aruncate pur și simplu pe stradă. Nu mai vorbesc despre coșurile de gunoi arhipline sau gardurile bieților oamenii. Civilizația lasă mult de dorit”, a povestit un bărbat care trecea prin zonă. Datele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) arată că pe litoral, unde 70-80% din hoteluri au fost deschise de 1 Mai, gradul de ocupare a fost de 100% în Mamaia şi Vama Veche, urmate la mare distanţă de Neptun şi Mangalia, pachetele de vacanţă fiind cumpărate într-o proporţie covârşitoare încă din momentul lansării. Vânzările pentru vacanţa de 1 Mai au fost mai mari cu 12% faţă de anul trecut. 42% dintre turiştii care au ales România pentru vacanţa de 1 Mai au cumpărat pachete pentru litoralul românesc. Per ansalmblu, prin agenţiile de turism şi individual, litoralul a atras peste 40.000 de persoane cu această ocazie.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am fost pe 2 mai in Vama Veche si nu era mizerie deloc ba chiar am constata ca erau foarte multe cosuri de gunoi amplasate de-a lungul plajii......ceea ce in Mangalia nu gasesti nici in oras ........
2
0
si in mamaia si in vama veche aveti primar pesede .asta ati votat gunoaie aveti
0
3
si in mamaia e la fel la capat la basini acolo am fost la street food festival iti venea sa borasti ce era pe jos si pe langa,mizerie mancare aruncata mirosuri de putrefactie ! tigari beri aruncate pe jos ... e ca si cu mte-ai scalda in masina de gunoi asa e in constanta niste zoaie lungi de fecale diaree pisat si voma
2
1
Gunoaiele lasa gunoaie...tinerii frumosi dejectii si nulitatati ale secolului XXI.
9
1
E foarte probabil sa ajunga vama veche o groapa de gunoi ,,ecologica,, deservita de tinerii intelectuali si liberi care sunt foaaaarte pretentiosi la standardul de igiena in privinta altora,nu a lor.
5
2
dupa ce ca castiga-ti peste masura fara controlale de la niste handicapati mintal ce nu va solicita bonuri la tot ce se consuma, incluzand cazare la hotel. motel, case va da-ti in stamba la adunat gunoaie : RUSINE ba excrocilor incluzand pe radu c. ca si ala este o mizerie ptr. toata organizarea !
0
7
La cat au castigat comerciantii din Vama Veche, pot face un efort sa stranga gunoaiele! Cat priveste ANAT cu presedintele lor in frunte dottore Alin Burcea, un ciurli-burli al turismului romanesc, mai pardon!
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614