REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vama Veche, într-o ureche: piraţii au cruce în faţa cârciumii, indienii dansează pe plajă

Vama Veche, într-o ureche: piraţii au cruce în faţa cârciumii, indienii dansează pe plajă

Replica API 20 august 2013 | 00:00 239

Puhoi de lume în staţiunea nonconformiştilor

Puhoi de lume în staţiunea nonconformiştilor

Vama Veche a fost arhiplină în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat. Străzile au fost împânzite de tinerii cu chef de distracţie, autoturismele fiind parcate până la ieşire din localitate. Distracţia şi-a urmat cursul în stilul caracteristic: dans pe plajă, consum de băuturi alcoolice pe bordură, muzică şi lipsă de inhibiţii.

Nu au lipsit nici concertele, iar când Vama a rămas în beznă din pricina unei pene de curent, turiştii nu şi-au pierdut cheful, distracţia continuând până în zori. Din peisaj nu au lipsit nici cei "căzuţi la datorie", care au ales să-şi onoreze somnul de frumuseţe pe unde au apucat, pe şezlonguri spre exemplu, fără să fie deranjaţi de muzica ce duduia la câţiva paşi, sau de "mişunatul" celorlalţi petrecăreţi. De asemenea, un local din zonă chiar a ţinut să specifice, mai pe ocolite, că Vama nu se compară cu staţiunea care se vrea perla litoralului românesc, şi anume Mamaia. Deasupra localului trona mesajul "Vama ia", ultimele două litere fiind tăiate. Mai în glumă, mai în serios, în faţa aceluiaşi local puteai să vezi şi o cruce, cu mesajul: "Veşnici piraţi". În îmbulzeala ce aducea mai mult cu începutul unei apocalipse, pe marginea drumului au putut fi observate permise de conducere rătăcite, cât şi alte acte de identitate. De asemenea, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche a surprins sâmbătă noaptea nu mai puţin de 7 persoane care îşi preparau ţigarete artizanale, folosind prafuri de culoare albă, muguri vegetali uscaţi din mai multe punguliţe şi plicuri cu substanţe halucinogene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614