REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vandalizarea băncilor, distracția de vineri seara a unor tineri constănțeni! VIDEO

Vandalizarea băncilor, distracția de vineri seara a unor tineri constănțeni! VIDEO

Replica API 23 mai 2020 | 23:25 3143

Nici nu a început bine reamenajarea Parcului Dragoslavelor și deja o parte din mobilierul urban a fost vandalizată.

Poliția a fost sesizată în această seară de locuitorii din Faleză Nord în legătură cu niște tineri care au smuls o bancă și o aruncau peste gard.

Ajunși la fața locului, polițiștii au surprins trei minori, cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, care au fost sancționați contravențional cu o amendă de 500 de lei fiecare, pentru distrugerea elementelor de mobilier urban.

Amintim faptul că lucrările începute de Primăria Constanța la Parcul Dragoslavelor au început cu modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor, apoi se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone.

Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă.

Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitness sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.

Parcul va fi dotat cu mobilier urban suplimentar pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea, iar reabilitarea peisagistică a spațiului verde va fi realizată de specialiști în domeniu.

Cetățenii care observă astfel de comportamente sunt rugați să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum vad nivelul cititorilor acestui ziar de lantrina..copii aia au vrut sa mai aduca o banca din zona imprejmuita ca sa stea pe ea , nu au vandalizat nimic, poate doar creierul vostru de postaci lobotomizati...
0
0
Cunosc personajele, copii cretin ce fumeaza ETNOBOTANICE , vandalizeaza SE PISA UNU PE ALTU LA PROPRIU , NU LA FIGURAT , consiliul judetean ar trebui sa ia niste MASURI in privinta acestor DERBEDEI STUPEFIATI HOMOSEXUALI
4
0
Genul de "bombardieri" care vandalizeaza bancile, si cand ridica vocea un ROM la el deja se pune in genunchi si tremura. Sa va fie rusine copii degenerati.. nu aveti creier deloc, cine stie ce cromozomi a-ti primit.
0
0
Tinerii astia au ca modele generatiile mai in varsta de romani civilizati . Pai daca toate curvelet si toti bulasngii por devein vedete TV sau sceauna si se numesc cantareti,daca orice panarame pot sa ajunga sa conduca tara ,cam ce model de success sa aiba tineretul crud?
0
0
Mai Rica si eu am "furat-o ' de la Rica Raducanu cind te-am creat pe tine la un miting cu galbenii...
0
0
...cam asa se intampla prin cartierul asta...si nu prinzi picior de jandarm sau politist local...daca apelezi Politia Locala sa anunti ce se intampla...primesti doar ton de ocupat minute in sir...vara e un dezastru ...manele...bere la pet...si tipete de Neanderthal...
2
0
Niste dobitoci cu retard cronic.
8
0
Nu trebuie batuti ci pusi la munca un an de zile educwti prin munca grea. Sa stie ca daca mai gresesc ajung la munca silnica la cariera de piatra sau la sapat la canal.
12
0
Ba frate.... batuti pana la loc comanda si sa vezi ce tin ei minte sa nu mai faca. Ce amenda?! Pai pulifricii astia nici peste 30 de ani nu o sa fie in stare sa produca bani. Nu ii doare pe ei sa fie amendati, ca amenzile tot parintii le vor plati. Bataie taticutsule!
7
0
astai sunt copii lui Babu el ia crescut !! nu vedeti ca unu sta cu limba scoasa
7
1
Boule, psd a facut parcul
7
1
Mizerabil, incercau sa fura banca. Sigur sunt fii de psd-isti needucati care stiu numai sa fure de la parinti.
5
7
Cum de sau putut naste asemenea avortoni .. si se mai spune ei sunt viitorul romaniei ..ce sa faca o tara cu asemenea lesuri fara creier ..automat trebuiesc impscati .
8
0
Prindeti-i pe ai lor parinti si sodomizati-i... Niste handicapati care au crescut handicapati. dar copiii nu au nici o vina. asta au vazut acasa...
15
0
Pe cand testarile pt etno? Lumea ii stie pe acei copii, baga etno. Et No
11
0
de ciupani melteni
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369