REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vanghelie: Adrian Năstase e "o instituţie", nu are nevoie de o funcţie în mod deosebit în PSD

Vanghelie: Adrian Năstase e "o instituţie", nu are nevoie de o funcţie în mod deosebit în PSD

Replica API 12 martie 2013 | 00:00 150

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, la conferinţa de alegeri a PSD Sector 2, că Adrian Năstase este "o instituţie", el apreciind că fostul premier nu are nevoie de o funcţie specială în PSD şi arătând că acesta este aşteptat în cadrul organizaţiei municipale a PSD Bucureşti. "Nu vreau să vorbesc foarte mult de Adrian Năstase, cred că locul lui e în acest partid, organizaţia de Bucureşti are datoria să spună că îl aşteptăm în organizaţie, să putem să începem o activitate politică împreună, cum a mai existat. Adrian Năstase nu are nevoie de o funcţie în mod deosebit, Adrian Năstase e o instituţie", a spus Vanghelie.

El a precizat că a fost în vizită la penitenciar la Adrian Năstase în urmă cu două săptămâni.

"Să vă spun un secret, am fost acum două săptămâni la el în vizită cu Bejinariu (Eugen Bejinariu, n.r.), mi-a dat ultima carte pe care a scris-o, m-am uitat un pic pe ea, Adrian Năstase e într-adevăr o instituţie", a adăugat Vanghelie.

"I-am spus lui Adrian Năstase în anumite momente ce nu am crezut că e în regulă. Azi consider că ce i se întâmplă lui Adrian Năstase nu e în regulă - tonalitatea poate nu e cea mai clară - (...) trebuie să spunem că locul lui Adrian Năstase trebuie păstrat în partid, e că locul lui e în partid, ţinând cont de ce i s-a întâmplat. A fost premierul care a guvernat cel mai bine, a fost o decizie politică condamnarea lui Adrian Năstase", a susţinut Vanghelie. El a precizat că s-a pronunţat în acest sens în public, încă din momentul condamnării lui Năstase.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614