REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vanghelie: Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat, mă emoţionează

Vanghelie: Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat, mă emoţionează

Replica API 12 octombrie 2015 | 00:10 191

Primarul suspendat al Sectorului 5 Marian Vanghelie, care acum se află în arest la domiciliu, nu ar spune nu categoric unei noi candidaturi.

"Am crescut în sondaje cu 15% de când am fost arestat preventiv, mă emoţionează acest lucru, acele câteva sute de scrisori primite şi din ţară, dar mai mult de la Sectorul 5. Dar mă gândesc şi la mine, şi la familie şi nu ştiu ce decizie să iau. Dar sunt legat de administraţie şi ceea ce se întâmplă în ţară şi în Sectorul 5.

Nu cred că lucruile pot să continue cum continuă în România şi faptul că vedem câteva figuri bolnave, nu ştiu să zic cuvântul potrivit, la televizor, nu cred că... Faptul că lumea nu crede ce se spune despre mine e foarte important pentru mine", a spus Marian Vanghelie, într-un interviu difuzat la B1 Tv, potrivit ziare.com.

În ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, fostul lider social-democrat a spus:

"Mă simt foarte curat, atât cât poate să fie curat un om în România, un om politic. Vreau să cred că e singură şansă pentru mine să cred în justiţie. (...) A fost cumplit la Beciul Domnesc (arestul preventiv - n.r.) şi nu e vorba de ceea ce mi s-a întâmplat mie şi de ceea ce se întâmplă acolo.

Am găsit foarte mulţi oameni care pentru nişte sume infime de 100, 200, 500 de lei stau acolo şi câteva luni pentru că aşa trebuie, aşa e mecanismul", a spus Vanghelie.

El l-a acuzat voalat pe premierul Victor Ponta că a promovat un Cod Penal cu probleme, bazadu-se pe faptul că va câştigă alegerile prezidenţiale şi nu va fi vizat de prevederile sale.

"Eu nu sunt jurist şi nu m-am implicat pe problema asta, dacă aş fi ştiut unde ajungem m-aş fi implicat şi fără să fiu jurist. Din păcate am avut un dialog cu colegul meu care a fost dl Victor Ponta şi l-am întrebat mai mulţi, nu doar eu, privitor la aceste Coduri (Penal şi de Procedura Penală - n.r.). Eu cred că e un Dumnezeu sus. El (Victor Ponta - n.r .) a crezut la vremea respectivă că va ajunge preşedintele României şi nu mai contează", a mai spus Vanghelie.

Marian Vanghelie este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614