REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Vanghelie: Legea amnistierii trebuie să cadă în Parlament rapid. Propun analiză în PSD

Vanghelie: Legea amnistierii trebuie să cadă în Parlament rapid. Propun analiză în PSD

Replica API 18 noiembrie 2014 | 23:35 180

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că PSD nu a reuşit să comunice foarte bine în campania pentru prezidenţiale pe anumite teme, fapt care a dus la un rezultat slab, şi a arătat că, în urma unei analize în partid, Legea amnistierii şi graţierii trebuie respinsă în Parlament.

"Cred că trebuie să vedem ce nu am reuşit să comunicăm foarte bine şi, dacă vreţi, am să vă dau câteva păreri ale mele pe care cred că va trebui să le analizăm. Am să le propun şi cred că va trebui să fim de acord cu toţii până la urmă că noi trebuie să fim de acord cum vor oamenii şi cum cred oamenii că trebuie să facem politică, că pe fond facem politică pentru ei. Deci eu cred că Legea amnistiei trebuie să cadă în Parlament şi rapid", a spus Vanghelie, citat de mediafax.ro.

El a arătat că, din punctul său de vedere, faptul că PSD nu a luat această decizie la timp a dus la costuri pentru partid. "Deci dacă asta e o problemă, faptul că noi, fără să ne dăm seama, nu am luat această decizie rapid, cred că ne-a costat", a spus Vanghelie.

El a arătat că ridicarea imunităţii parlamentarilor trebuie să fie o altă problemă care trebuie discutată foarte serios în PSD. "Cred că, aşa cum a făcut domnul Hrebenciuc, cred că toţi colegii noştri trebuie să facă un pas, să-şi ridice imunitatea. Dacă mă întrebaţi pe mine, m-aş duce mai departe şi cred că într-o discuţie chiar şi cu viitorul preşedinte ( Klaus Iohannis, n.r.) ar trebuie să discutăm ca şi parlamentarii să nu mai aibă imunitate", a adăugat Vanghelie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369