REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vanghelie: Nu mi-e frică decât de Dumnezeu

Vanghelie: Nu mi-e frică decât de Dumnezeu

Replica API 2 februarie 2015 | 00:10 191

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, inițiator al Noului Proiect Social Democrat, i-a îndemnat pe parlamentarii susținători ai acestuia să aibă curajul să apere "răspicat" interesele românilor și a susținut că nu îi este frică de Victor Ponta sau de Gabriel Oprea, ci doar de Dumnezeu.

"Nu mi-e frică nici de ministrul de Interne. Poate să mă caute la ajutoare de urgență, să mă ia de dimineață pe mine și pe toți directorii din primărie. (...) Gabriel Oprea este un om corupt și nu mai poate conduce Ministerul de Interne. Este inadmisibil ca parlamentarii României să fie amenințați cu ministrul de Interne să nu fie astăzi aici. (...) Nu mi-e frică decât de Dumnezeu și mă duc înainte și am să spun ceea ce cred, ce consider că e adevărat și ceea ce e de făcut. Nu se poate opri stânga prin niște cumetrii", a afirmat Vanghelie, duminică, la Romexpo, la lansarea Noului Proiect Social Democrat.

El a pledat pentru noul proiect politic, lansat alături de Mircea Geoană, despre care spune că este cel mai important în momentul de față.

"O să vedeți câți parlamentari vor fi alături de noi la moțiunea de cenzură, o să i se blocheze ochelarii lui Victor (Ponta-n.r.) când o să vadă, cu toate amenințările care le face azi. Colegii care nu au venit azi vor fi prezenți mâine, poimâine", a adăugat fostul președinte PSD București.

Marian Vanghelie a subliniat că noul grup de inițiativă pledează pentru pierderea mandatelor de către acei primari care au trecut la un alt partid cu Ordonanța 55 și a explicat o acuzație recentă care l-a vizat pe Sebastian Ghiță.

"I-am spus omului aceluia mucalit, care se numește Ghiță 'de la portiță': 'Știți cumva de niște bani de la OMV? S-a blocat'. Spun direct: sunt niște bani luați de Ghiță, în numele lui Victor Ponta, pentru redevențele cu OMV-ul, și aceste lucruri trebuie spuse cu curaj. Dacă vrem să facem ceva în această țara, nu putem pe cumetrii. (...) Gabriel Oprea e finul lui Victor Ponta. Trebuie să terminăm cu stilul de a da ordonanțe și a de lua primarii cu forța. Nu suntem de acord și trebuie să-și piardă mandatul acei primari. Și asta trebuie sa spună și parlamentarii noștri în Parlament(...)și să se evidențieze că fac parte din Grupul de inițiativă pentru un nou proiect social-democrat", a mai spus primarul sectorului 5.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367