REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vânzătoarea unui magazin din Cumpăna, BĂTUTĂ de un MINOR

Vânzătoarea unui magazin din Cumpăna, BĂTUTĂ de un MINOR

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 2996

Alexandru Valentin Duluta, un minor din comuna Cumpăna, influenţat probabil de filmele cu gangsteri, a încercat să dea o spargere la un magazin alimentar din localitate. Mascat până la nivelul ochilor cu un fular, aceasta a pătruns în magazin şi a cerut încasările din acea zi. Din cauza refuzului vânzătoarei, agresorul a luat-o la bătaie pe acesta, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Cum s-a petrecut tentativa de jaf

Alexandru Valentin Duluţă, în data de 2 martie 2020, la orele 12:30, având fața acoperită cu un fular, a intrat în magazinul alimentar S.C. Valmiral International SRL situat în comuna Cumpăna, unde i-a cerut vânzătoarei să-i predea sumele de bani deținute, iar în momentul în care aceasta a refuzat să predea sumele de bani cerute și a încercat să solicite ajutor, suspectul i-a aplicat multiple lovituri în zona capului pentru a o împiedica să iasă din magazin și pentru a o împiedica să solicite ajutor.

Ce a spus inculpatul

Audiat în cauză, inculpatul a recunoscut fapta comisă, încercând să justifice comiterea acesteia prin faptul că a dorit să îi facă o glumă persoanei agresate.

Ce a spus instanţa

În aplicarea pedepsei, instanţa a ţinut cont şi de vârsta minorului (17 ani), dar şi de faptul că acesta nu are antecedente penale şi are sprijinul familiei, putând exista o corecţie a comportamentului acestuia. Instanţa a decis aplicarea unei măsuri educative a asistării zilnice, timp de şase luni, în care inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să nu se apropie şi să nu comunice cu persoana vătămată şi să se prezinte la serviciul de probaţiune la datele fixate de acesta. Decizia este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ajuns cumpana mai rau ca Bronx ul
1
1
In cumpana, satul ala fara caini e plin de ciori. N ai loc de ei sa intri in centrul de primiri urgenta.
3
0
Din gluma,in Romania se spune ca oamenii sunt ocrotiti impotriva raufacatorilor,ca romanii au autoritati care ii sprijina. Da,doar in gluma poti spune ca poti avea incredere in stat si justitie. Umorul a facut sa nu cada toti in depresie. In rest,e bine ca mai ales raufacatorii violenti sa fie orcotiti. Ei sunt valorile care ne reprezinta in lume.
4
0
ia sa faceti o gluma cioarei si so bagat la puscarie cativa ani sai piara cheful de gluma
16
2
Asta e ruda cu CIOARA gaju din fruntea primariei !!! La 17 ani, aceasta CIOARA CRIMINALA ar fii facut peste 10 ani de PUSCARIE in orice tara din Europa !!! In Romania este lasata libera sa mai comita si alte talharii cu violenta !!! Daca vanzatoare ar fii fost ucisa de catre BESTIA DE TIGAN, ar fi sot condamnata sau ii dadeau cu suspendare ca este ABIA LA PRIMA CRIMA ? ? ?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920