REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vânzătorii ambulanți de pe plaje, încurajați de clienți: 'Am mai mâncat și NU am MURIT!'

Vânzătorii ambulanți de pe plaje, încurajați de clienți: 'Am mai mâncat și NU am MURIT!'

Replica API 20 august 2019 | 00:00 434

Cine nu a auzit măcar odată “Poruuumb, poruuumb de vânzaaare. Cine mai dorește, cine mai poftește?”. Bineînțeles că sezonul estival include distracție, relaxare, bani cheltuiți pe litoral, gălăgie și foarte mulți vânzători ambulanți care încearcă să-și rotunjească veniturile. Cât de sănătos ar fi acest porumb, nimeni nu știe, dar totodată mulți dintre clienți riscă și cumpără chiar dacă acest aliment foarte consumat și căutat pe timpul verii ar putea deveni un pericol fiind transportat de colo-colo în condiții impropirii de către acești negustori.

Vânzătorii ambulanți n-au dispărut de pe plajă, deşi Poliţia Locală ameninţă cu amenzi şi confiscarea mărfii! Pentru că ştiu şi ei că nu pot avea ginion ori de câte ori ies cu marfa prin Mamaia, ieri, spre exemplu, doi indivizi vindeau nestingheriţi porumb. Oamenii însă nu sesizează pericolul, nu îşi bat capul unde sau cum este fiert produsul ori că e transportat în saci, iar de acolo deşărtat în găleţi: “Am mai mâncat și n-am murit. Ce aș putea să pățesc?”, a declarat un consumător de porumb cumpărat de la vânzătorii ambulanți. Comentariul a fost aprobat şi de femeia care îl însoţea pe client, aşa că... ce să le mai spui?, cui să explici normele de igienă?!

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om normal la cap n ar cumpara de la ciorile alea infecte si nespalate. Sacii sau galetile alea sun pline de microbi, ei sunt nespalati pe maini si pun mana pe bani apoi pe porumb. Plus ca porumbul mai e si furat
1
0
eu cred ca nu derangeaza a nimeni,... chiar acum sunt bolnav de ce am cumparat la auchan sud.,.. nu din plaja
0
0
Asta i litoralu! Lingai si mancate stricata
1
0
eu sun la politie imediat ce vin astia pe plaja si au sosit mereu si le-a dat amenzi
6
0
Aia e problema?ca vand aia gogosi si porumb?sa stiti ca porumbul e fiert in recipient de inox,iar faza cu urina e pura imaginatie.la restautante cand mancati fripturi uitate in camera frigorifica nj mai sunteti asa revoltati.de fapt,singura voastra problema e ca vanzatorii sunt tigani,ca altfel mai mult de o gogoasa si un porumb nu va permiteti,sarantocii dracului.veniti si voi pe litoral o data la 3-4 ani si nu va mai ajunge nimeni la nas,si la voi acasa va cacati in fundul curtii si mancati ciorba de la frigider de acum o saptamana.politicienii va dau sa sugeti pula sistematic si nu mai ved
3
3
Exista tari in care se asigura un plus de comfort cu ajutorul acelor vanzatori ambulanti,lucratori la firme specializate,nu tigani si speculanti. La noi,daca unii risca sa se otraveasca nu inseamna ca e bine sa fie liber la asa ceva. Pe linia asta ar trebui sa fie liber la consumul de orice chestii,de ce nu si la droguri.Si da,ce vina au copii cand parintii lor sunt tembeli si le cumpara mizerii? Mai bine nu gasesti mizerii,ca tembeli sunt puzderie.
0
2
ce fraieri sunt !!!! daca ar sti unde si cu ce apa se fierbe porumbul ala.......si gogosile.....numai cad te uiti cine le vinde.....mi se intoarce stomacul pe dos.....
1
1
Pai nu a spus nimeni ca toti turisti care au mancat in restaurantele de pe litoral de la vanzatori ambulanti sau alte "bombe"au ajuns la spital ma clientilor idioti.Asta ar mai lipsi.
3
1
Ciorile gasesc destui dobitoci, cumparati handicapatilor, daca ati vedea cum tin astia tot ce vand va piere pofta, sa dea cacarea in voi sa vedeti atunci daca mai mancati de la ciori, prost e ala care cumpara nu care vinde.
4
2
Unele boli vin mai tarziu. Dar ce sa explici .... Cui?
10
1
se pisa in porumb si il dau la vanzare. dupa ce iti ia banii rad de tin
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369