REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Varga: Întreaga mea experienţă în problematica de mediu va fi pusă la dispoziţia constănţenilor

Varga: Întreaga mea experienţă în problematica de mediu va fi pusă la dispoziţia constănţenilor

Replica API 31 octombrie 2016 | 23:33 315

Lucia Ana Varga

Candidatul PNL Constanţa pe locul doi la Senat, Lucia Ana Varga, doreşte, în calitate de viitor senator, să rezolve cu prioritate problemele legate de protecţia mediului în Constanţa. „Judeţul Constanţa are foarte multe probleme de mediu. Cei care mă cunosc ştiu că am acţionat, din orice funcţie publică, în interesul cetăţenilor protejând mediul în scopul dezvoltării durabile şi exact acest lucru intenţionez să îl fac şi din funcţia de senator de Constanţa”, a spus Lucia Ana Varga. Întrebată de soluţii pentru recredibilizarea Parlamentului, candidatul liberal consideră că drumul este dificil însă prin „seriozitate şi perseverenţă se va reuşi”, iar liberalii pot conduce acest proces „de reformă a clasei politice şi implicit a Parlamentului”. „Soluţii pentru recredibilizarea Parlamentului sunt, iar Partidul Naţional Liberal are oameni capabili să le pună în practică. Însă este nevoie de un efort al tuturor partidelor (...) Deschiderea Partidului Naţional Liberal către societatea civilă este de notorietate, în acelaşi timp PNL este singurul partid pentru care criteriile de integritate sunt reguli, nu sugestii. Cred că aceste atribute ne califică să conducem un efort clar de reformă a clasei politice şi implicit a Parlamentului, în beneficiul cetăţenilor”, a precizat Lucia Ana Varga.

Aceasta consideră că PNL Constanţa este singura alternativă onestă la PSD pentru că „vine în faţa alegătorilor cu propuneri de candidaţi oneşti, pregătiţi profesional, apreciaţi în comunităţile din care fac parte, recunoscuţi în mediile profesionale din care provin şi cu un program de guvernare cu soluţii concrete în sprijinul creşterii calităţii vieţii cetăţenilor, protejării patrimoniului natural, dezvoltării economice durabile.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218