REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vârstnic REȚINUT după ce a fost PRINS în timp ce se MASTURBA, în Constanța!

Vârstnic REȚINUT după ce a fost PRINS în timp ce se MASTURBA, în Constanța!

Replica API 13 martie 2019 | 02:13 2243

Un bărbat care a avut drum în zona plajei Modern, luni, 11 martie, în jurul orei 15.30, a sunat la Poliție, sesizând faptul că, în zona scărilor de acces, un vârstnic se masturba fără nici o jenă, în văzul tuturor. Oamenii legii au sosit la fața locului și l-au condus pe individ la audieri.

foto: arhivă

Polițiștii constănțeni s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care l-au identificat pe bărbat, el având de 64 de ani. În cauză, polițiștii Secției 3 au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Față de acesta s-a luat, luni, măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Bărbatul este din Constanța și nu este cunoscut cu antecedente penale.

Potrivit informațiilor noastre, înainte ca bărbatul să sune la 112, vârstnicul se autostimula sexual în timp ce se uita după niște tinere care treceau prin zonă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba nebunilor, cum sa faceti retinere de 24 de ore pentru asta?! Fapta e prevazuta ca si contraventie -se aplica amenda. Iar turnatorul ala sau aia care a sunat la politie pentru astfel de tampenie, sunt convins ca daca vedea o crima sau o talharie facuta de vreunul mai fioros se facea ca nu vede. Batranul ala nu facea ceva chiar normal dar, in cel mai rau caz ii dai o amenda sau il internezi pentru investigatie psihica, mai ales ca nu a agresat pe nimeni. Mergeti in Bulgaria sau prin anumite statiuni sa vedeti familii la nudism, cu copii, si nu cheama nimeni politia.
2
0
gata gaborilor, ati rupt gura targului si ati anihilat criminalitatea - securistii comunistii si urmasii lor fac ce vor , tiganii fac ce vor da voi faceti dosare penale la niste bosorogi labagii
2
0
o vazuse pe ma-ta , dar ea avea client si i-a spus sa astepte ....dar omul s-a precipitat ....l-a curata ea apoi , cu ale sale buze moi !
0
1
In Suedia ar fi ok : adevarul.ro-international-europa-decizie-istorica-suedia-masturbarea-public-permisa-1_5239e739c7b855ff569a9714-index.html
4
0
O data pe an i se scoala si lui...si il baga la bulau Omu' e cu probleme...iti dai seama ca unu normal nu face asta in public... Poate ar face ca tot omu acasa...da poate nu are asa ceva
6
0
sub brat , si ...facea plaja !
3
1
Numai bolnavi, si cand te gandesti ca sunt multi ca el si nu inteleg ce avem noi cu ei.
4
2
vajnic mosneagu din imagine pare sa fi spart si betonul suportului de banca posibil sa-l faca si pe cristi borcea
7
0
cititoarele de-elle asteptau cu infrigurare sa vada la ce distanta arunca samanta. nu de alta dar este perioada...
7
0
Pe ala care fura milioane nu.l vede fiica ta sau sotia . . Pe ala care ii sparge capul lui mutu,da.asta e diferenta
6
5
In Bucuresti este viceprimar un labagiu,Tudor Ionescu parca il cheama.Si-o freca de l-a vazut toata tara!Asta este dublu standard:pe unul il pui viceprimar,pe altul il retii!Unde-i dreptatea.Si maivera si Ianuli ala de la FCSB,nepotul lui Becali,alt labagiu!
14
1
eu i-o iau in gura lui fecalau, iar babu se uita, apoi i-o molfaie si el.
8
3
Era pt o finalizare pe masa lu asta de sub mine.Excremet puturos ce esti
4
12
la primarie, sa finalizeze pe fata lui fagadau
15
4
Macar a terminat?
13
3
Era o pregatire pentru diana!
13
3
Eu sunt labagiul care face laba la toate manifestatiile impotriva lui Dragnea.Numai labagii loviti cu pula in cap sunt un grupul rezist
9
17
In instanta o sa spun ca am luat latei de la hashtagiste si ca urmare a cauzei efectul a fost ca doar ma scarpinam!
11
9
era suficienta o amenda, prea exagerati cu retinerea, vreti sa-l bagati si la inchisoare, nici nu are antecedente, parca a facut cine stie ce, si-a frecat matzul, ce vreti acum? sa-l omorati?i s-a facut de......
17
3
Se antrena pentru alegerile locale viitoare, cand va vota iar pesede.
18
5
omul intai pe varianta, la fetite. L-au gonit alea spunandu-i sa faca intai dovada ca i se scoala. Acum, cu procesul verbal de constatare al politiei, are dovada. Cum il elibereaza, glont pe varianta.
17
2
Adica in termeni medicali, omul facea laba. O laba dimineata - prelungeste viata.
20
3
De fapt individul a fost saltat pentru rele tratamente aplicate...cocoselului care nu mai raspunde cerintelor sale...
19
1
sa-i confiste aparatu de masturbare.
19
1
nu l-am gasit pe ala care ia @muie de la pesedeii,pe pensionarul, pe lizeta sa-i muiesc ca eram in forma,acum am bani si de Viagra,nu ca pe vremea lui Boc cand se taiau pensii si salarii si pe aici sigur nu au trecut Macoveica sau Turcanca amandoua moartea pasiunii,ca,sa moara piticul deziluzionat !Astia antipesede sunteti din ce in ce mai putini,pe cine mai muim?Asa ca mai apelam la una mica,unii arunca cu oua in M Justitiei noi cu produs de ou in gura antipesedistilor!
13
11
Tare frate!!!! Daca face omu laba in boscheti este imediat retunut, iar daca furi milioane de euro esti liber...la fel si in cazul clanurilor mafiote ...concluzie.. labagiul este un pericol public. Sa-mi fut una, tampit popor!
30
8
citea fituica, pro-PZD ,Replica de Constanta !
20
10
o fi fost celebrul "casian" care comenteaza pro pesede pe aici
19
8
El e votantul PSD ?El e pensionarul lui Fagabou?de ce nu s a masturbat in autobuzele lu fabagou?
29
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614