REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vârstnică din Limanu, TERORIZATĂ de nepot!

Vârstnică din Limanu, TERORIZATĂ de nepot!

Replica API 18 august 2017 | 00:00 307

Nu a ținut cont de ordinul de protecție

Nu a ținut cont de ordinul de protecție

Un tânăr și-a terorizat bunica, motiv pentru care aceasta a obținut un ordin de protecție. Cătălin Adrian Ivan, pentru că despre el e vorba, a stat o perioadă prin Costinești, dar, rămânând fără serviciu, a revenit la domiciliul bunicii. Numai că a uitat de ordinul de protecție... și s-a ales cu dosar penal.

Cătălin Adrian Ivan, în vârstă de 19 ani, nu este tocmai ușă de biserică! Din dorința, desprinsă din categoria teribilismului, de a lăsa impresia unui tip dur, individul a început să nu mai țină cont de nimic, astfel încât și-a terorizat bunica, care locuiește în Limanu. Femeia, Alexandra, nemaiștiind cum să scape de scandalurile provocate și, cel mai probabil, și de agresiunile fizice, a cerut în instanță ordin de protecție.

Astfel, la data de 16.06.2017, magistrații Judecătoriei Mangalia au decis: "Admite cererea precizată formulată de reclamanta T. Alexandra în contradictoriu cu pârâtul Ivan Cătălin Adrian . Dispune emiterea ordinului de protecţie a reclamantei. Dispune, pentru o perioadă de 6 luni cu începere de la data emiterii ordinului de protecţie, obligarea pârâtului să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de: reclamantă, domiciliul reclamantei situat în localitatea Limanu, Comuna Limanu, jud. Constanţa.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice mod, cu reclamanta", potrivit minutei judecătorești. Astfel, Cătălin s-a mutat prin Costinești, unde s-a angajat la un magazin. Însă, a continuat să prezinte un comportament deviant. Spre exemplu, pe rețelele de socializare a postat numai mesaje care exprimă faptul că respectul se câștigă doar dacă lumea îți știe de frică.

Și, ce să vezi. A rămas fără serviciu și a decis să se întoarcă la domiciliul bunicii. Dar a cam uitat că există un ordin de protecție valabil 6 luni. Astfel, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurale Mangalia, la data de 16.08.2017, ora 14.10, s-au sesizat din oficiu. Tânărul și-a motivat gestul prin faptul că nu are unde sa locuiască. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luat si dus la cariera de piatra,tinut acolo,la munca grea,salvati bunica puna nu este prea tirziu,astia violenti si agresivi,si drogatii,asta merita,la munca grea,ri o singura data PE zi ,APA,
7
0
e bolnav psihic nu se va schimba niciodata. o singura rezolvare ar fi...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218