REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Varujan Vosganian acuză 'iz ceaușist' la guvernare

Varujan Vosganian acuză 'iz ceaușist' la guvernare

Replica API 19 septembrie 2020 | 21:31 994

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a transmis sâmbătă pe pagina sa de socializare, după participarea șefului statului și a premierului la inaugurarea a două obiective de investiții (un tronson de autostradă și o magistrală de metrou), că festivitățile organizate în perioada electorală au „iz ceaușist” și nu l-ar mira să se revină la „mesajul de la miezul nopții al președintelui”, scrie știripesurse.ro.

„Mi-e silă de toate festivitățile astea bulucite în campania electorală în care președintele și prim-ministrul, într-un duo de nedezlipit, inaugurează fie obiective pe care le-au făcut alții, fie obiective la care nu s-a turnat încă nicio lopată. Mi-e silă de tot izul lor ridicol de ceaușist. Nu m-ar mira ca, mergând pe calea asta, să asistăm iarăși, în noaptea Anului Nou, la mesajul de la miezul nopții al președintelui”, a scris Varujan Vosganian pe FB.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, alături de premierul Ludovic Orban, la deschiderea tronsonului de autostradă Iernut - Cheţani din judeţul Mureş.

Șeful statului a participat și marți, alături de premier, la inaugurarea Magistralei 5 de metrou din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si mie mi-e sila de tine si mi se face greata cand te vad.
0
0
auzi cine vorbeste comunistul poponar
2
0
Obositul asta isi da cu parerea?Erau gazele lui tac-tu,de le vindeai la pret preferential lui Nicolae de la Interagro! Asta sustinea ca ar putea creste veniturile tarii daca romanii nu ar mai creste animale in gospodarii,ar fi fost ideal sa cumparam numai din magazine!Nesimtitule!
2
0
VARUJAN ESTI IN ALDE SI TE MANIFESTI CA EUROPA LIBERA 90-91-92 NU INCERCATI VOI ALDE CALIN SI VARUJAN CU PSD CIOLACU SA NE DUCETI INDUCETI IN EROARE CU FORMA VOASTRA PRICEPUTA LA FACUT DE LEGI IN FAVOAREA LUI PSD ALDE PRO ROMANIA ADER.NU AM INTELES CUM AI REUSIT VARUJANE SA FII LINGA SENATORUL CIORDACHE SI SA APROBATI BASINILE DE LEGI A CAPITANULUI DRAGNEA CARE A ELIBERAT TOT PERICOLUL PUBLIC SOCIAL DIN PENITENCIARE SI PLANUL DE INSERTIE SI REINSERTIE IN SOCIETATE NU EXISTA DAR AU CREAT CEVA STRATEGIC NEGRU PE ALB DE CE NU A FUNCTIONEAZA SI VII CU BALARII VARUJANE SA NE MINTI BAU BAULE CE ESTI
4
2
Alo ati mai ramas doar 2 .. Tu si mos Tagarta.. Sa nu uitati sa stingeti lumina la care placa ultimul..
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614