REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vasile Blaga comentează SCANDALUL amendării șoferului anti -PSD: Ce spune despre abuzul Poliției Române

Vasile Blaga comentează SCANDALUL amendării șoferului anti -PSD: Ce spune despre abuzul Poliției Române

Replica API 1 august 2018 | 00:36 393

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga se implică în scandalul ridicării plăcuțelor șoferului cu mașină înmatriculată în Suedia cu numere anti-PSD, conform stiripesurse.ro.

”Am fost ministru de Interne, nu am fost ofițer operativ, dar vă voi răspunde exact cu cunoștințele pe care le am. Deci pentru a putea circula pe un drum public, conform, dacă nu greșesc și sper să nu greșesc, conform Convenției de la Viena din 1968, o mașină trebuie să fie înmatriculată. Deci dacă el a venit din Suedia până în România, este clar că a fost înmatriculată. Acum încep să apară problemele.

Am auzit și poziția Ambasadei Suediei, Suedia este una dintre țările care acceptă și numere personalizate, dar nu e singura. Și Austria. În Austria, de exemplu, pot să aibă mai multe autoturisme același număr. Așa sunt legile, deci nu le discutăm aici, dar, repet, mașina trebuia să fie înmatriculată și a fost înmatriculată. (...)

Acum depinde foarte mult când i s-a cerut documentele mașinii, actele de înmatriculare, că aici este problema, ce scrie în actele de înmatriculare, ce număr e trecut acolo, că dacă sunt trecute amândouă este un abuz al poliției, dacă nu e trecut este o infracțiune a omului. Și eu, și dvs dacă ne cere un polițist documentele mașinii și vede că avem alte numere decât cele din certificatul de înmatriculare, păi ne face dosar penal. Unde e lege, nu e tocmeală.

Dacă mașina a fost înmatriculată în Suedia, cu numerele cu care omul a venit, cu alea cu jigniri, cu orice la adresa oricui, acum e la adresa PSD-ului, și a prezentat acele documente, exact cum spune Convenția de la Viena, atunci este un abuz împotriva șoferului", a spus Blaga.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Labagiul ala a facut ctotul premeditate,stiind ca in Romania numere gen ,,SEX'', ,,FUT'' si altele de felul asta nu le putea obtine. A profitat de buna credinta a suedezilor si apoii a venit sa fie vedeta de cacat in Romania. A ajuns. Mai de cacat sunt cei care-l admira,dincolo de orice. Daca totusi se admite ca o injuratura la adresa oricui facuta in public scris sau verbal este ceva firesc pentru o tara civilizata,atinci cei ce admit asta se afla la acel nivel subteran. Daca opozitie inseamna violenta,atunci cei violenti nu sunt in opozitie,ci niste pericole reale ale societatii.
4
1
Eu zic sa-si puna toti de la psd numere de inmatriculare MUE soferului cu problema. Sunt curios cum va reactiona. La cati psdisti sunt, are ceva treaba de executat ,,suedezu' ''.
3
3
Mata aia curva care a fatat un handicapat ca tine este foarte multumita de vocabularul tau.
4
7
Stop fratilor, o sa ne explice VEORICA cum se circula in PRISTINA capitala Indoneziei.
8
6
Ba dar ce s-au mai ofticat javrele psd-iste de pe aici?!! Multa mooie sa luati bai javrelor in frunte cu cacatul de la 19:44!!!
9
6
Limbajul trivial trebuie amendat inclusiv in televiziuni unde este considerat de bonton.
6
5
,,,,,,,,,doamne doamne. ce de specialisti in probleem de circulatie-legislatie are tara noastra..................Basescu inca nu a comentat incidentul suedez?
3
4
Ai iesit iar pe sticla porc ordinar!Credeam ca zaci pe fundul marii la rechini javra !
3
6
Muie in primul rand tie si daca nu ti convine ia o in gura de la blaga ... Succesuri !!!.
6
6
Ori esti tembel, ori ai vazut prea multe filme...proaste
3
9
Muie codruta,muie coldea,muie orban,muie onea,muie negulescu
8
12
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
9
20
iar dai cu batul in balta, pai din suedia poti veni si cu numerele normale ale masinii si sa le pui pe astea cu 500 m inainte de trecerea granitei in tara, deci normal ca nu l-a oprit nimeni, iar aici prima data politistii nu l-au bagat in seama sau poate chiar si granita a trecut-o cu numerele normale si pe astea le-a pus in bucuresti ca sa para rezistent viteaz si sa justifice sponsorului cei 650 euro pentru numere
10
13
se putea sa nu manance c,,,,,,,hat.
4
9
Ba,ce le zice vasilica! Vasilica,pune-ti bre o cascheta si fa de ras pulitienii ca habar nu au de legile lor.
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614