REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Vasile Dâncu, dus de URGENŢĂ cu ambulanţa de la Parlament la spital înaintea AUDIERILOR din comisii

Vasile Dâncu, dus de URGENŢĂ cu ambulanţa de la Parlament la spital înaintea AUDIERILOR din comisii

Replica API 16 noiembrie 2015 | 00:06 429

Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale propus în Guvernul Cioloş a fost dus de urgenţă ambulanţa de la Parlament. Acestuia i s-a făcut rău tocmai înainte de a fi audiat în comisiile parlamentare, potrivit România TV.

Potrivit România TV, lui Vasile Dâncu i s-a făcut rău în maşină înaintea audierilor din comisii, aşa că a fost preluat de ambulanţa Camerei Deputaţilor şi dus la spital pentru a i se face mai multe investigaţii medicale.

Vicepremierul propus ar fi avut un puseu de tensiune, acesta acuzând mai multe dureri în piept, dar şi la cap. Acesta a fost preluat de medicii de la Parlament, ca mai apoi să fie transportat la Spitalul Universitar.

Anterior, președintele Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputaților, Victor Paul Dobre a precizat că Vasile Dâncu, propus de premierul desemnat, Dacian Cioloș, pentru ocuparea portofoliului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, nu poate fi prezent luni seară pentru audierea la Comisiile parlamentare de specialitate, din motive personale.

"Președintele Valeriu Zgonea a informat că Vasile Dâncu, din motive personale, nu poate fi prezent în această seară", a precizat Dobre, menționând că o decizie privind reprogramarea acestei audieri va fi luată marți dimineață de către conducerile celor două Camere ale Parlamentului.

Citeşte mai mult pe RTV.NET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369