REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Vasile Dîncu îi liniștește pe români: ”Pot merge liniștiți la mare, nu există niciun risc”

Vasile Dîncu îi liniștește pe români: ”Pot merge liniștiți la mare, nu există niciun risc”

Replica API 22 iunie 2022 | 00:00 1165

Ministrul apărării Vasile Dîncu le transmite românilor să își facă vacanța pe litoral fără griji, pentru că războiul din Ucraina nu va afecta această zonă.

În contextul războiului din Ucraina, cu armata Rusiei la 50 de kilometri de țărmul românesc, Vasile Dîncu a ținut să-i liniștească pe românii care au emoții să meargă pe litoralul românesc în această vară.

Vasile Dîncu spune că litoralul românesc este sigur

”Există o îngrijorare pentru noi pentru că se află un conflict la o distanță de 50 de kilometri de granițele României, pentru că Insula Șerpilor este ocupată de dispozitive de la care, din când în când, simțim și un bruiaj care ajunge pe teritoriul nostru, dar, dincolo de aceste tipuri de amenințări, nu există o amenințare directă în legătură cu populația din acele zone.

Am fost întrebat, astăzi, la un post de televiziune, despre faptul că oamenii merg în concediu pe litoralul Mării Negre și dacă există vreun pericol din acest punct de vedere. Putem să spunem că nu există un pericol, iar oamenii pot să meargă liniștiți“, a explicat Dîncu la Digi 24.

Principalul „pericol” pentru liniștea oamenilor o reprezintă Insula Șerpilor, zonă strategică unde se dau lupte, la o distanță mică de România, scrie fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pnl nu e bun,psd nu e bun usr nu e bun,udmr nu e bun ,cine e bun pentru voi aur si sefii lor de galerie simion si sosoaca ,cine e bun pentru voi cultiilor si cititiilor??..
0
0
Sunteti zero barat !
0
1
dar ce zona va fi afectata de circul din Ucraina, talharule analfabet?
0
0
sa-mi bag pl daca nu imi zicea vasile dancu ca e ok nu mergeam la plaja
0
0
Hai zi zau ma mortule ca e sigur sa mergi pe litoral. Ba gunoi uman, ba scursura, pe litoral nu e sigur din cauza mancarii stricate si meltenilor care umplu statiunile nu pt ca e farsa aia de razboi. Mwe cu kkt ba latura ce esti
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218